U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Deco, treba mi pomoć. Na moru ove godine, u Paraliji, drugog dana uđem sa ortakom kod nekog lika u radnjicu. Prodaje egzotiku tipa pajpovi, nargile, kape zdredovima, majce, noževi, nešto tipa indi šop, i sad piči neki rege. Sećam se par reči ali kad sam kuco u jućub ne izbacuje ništa.
Malonpi, šanson de malonpi (ili maloMpi, nisam siguran)
Bilo je još par pesama, ali sam zaboravio. Jutros se probudim opet sa ovom u glavi. Da li zna neko o čemu je reč ?
hahahahaha
Е бијо сам и ја ту, укро ортак доста ножева било екстра :Д
ЗНА ЛИ НЕКО ОРИГИНАЛ ОД ЦИГАНСКЕ ПЈЕСМЕ ЉУБАВ СИ МИ ЈЕДИНА ТИ СИ МОЈА СУДБИНА
ПРВИ ПЈЕВАЛИ РОМИНИ НАВИЈАЧИ ?
Ako je neko letos bio u GRčkoj, nije mogao da ne čuje neku grčku pesmu koja kao da je snimljena početkom sedamdesetih, a peva je lik koji zvuči kao Leo Martin (i ceo aranžman podseća na Lea). Tražio sam svuda ali ne mogu da nađem.
Koja je ovo pesma u originalu? Poznata mi je melodija, ali nikako da se setim kako se zove..
http://www.youtube.com/watch?v=GVyDovLA2vw
Tako mnogo pitanja, a nigde odgovora