a to... biće dres, danas sam gledao i kreteni prodaju samo liverpul i real... idem tražiti dalje...
ma gostujući prof. pa ga nije bilo u ispitnom roku i sad održava ispite... jebi ga to je taj slavni AGF...
realno, i ja sam inventar, kad sam kući... a i još me samo ova tema zabavlja i lijepo mi je na njoj, otkad nema džimija na omiljenom podforumu ''politika i društvo'' se nema šta pročitati pa i ne družim se više po drugim podforumima :)
Isto buri... Kad sam kući, nemam šta drugo... :/
Nego je gadno što sam nekad mnogo kući!
A ovde je najkulje... Uvek mir i niko se ne svađa. Na drugim temama ima rasprava i prepirki i kako već to zovu da nije svađa, a ja neću da se zagađujem... :))
Pročitala... I zadovoljna sam :)
Evo, džabalebarim ceo dan... :) Ti?
BU!
Stormaaaaaaaa :)
Jesi bolje???
hvala! bio u školi, pa spavao... trebam nešto ponoviti imam sutra usmeni, a ne da mi se...
nego ovdje sve manje i manje ljudi... ja, ti, i još poneko navrne...
Nisam bolje. :malo je bolje, al' neće da ne dobije dres: :)
Ja sam inventar... Za ostale ne znam... :)
Kakav to ispit u sred marta? Ti si apsolvent, ili imate tako...?
šta je sa STORMOM?
Storma pati... :/ :)
Ostao mi samo Bajern. :'(
a to... biće dres, danas sam gledao i kreteni prodaju samo liverpul i real... idem tražiti dalje...
ma gostujući prof. pa ga nije bilo u ispitnom roku i sad održava ispite... jebi ga to je taj slavni AGF...
realno, i ja sam inventar, kad sam kući... a i još me samo ova tema zabavlja i lijepo mi je na njoj, otkad nema džimija na omiljenom podforumu ''politika i društvo'' se nema šta pročitati pa i ne družim se više po drugim podforumima :)
Nama aprilski rok u martu počinje. A ja se taman ponadala... :/
Isto buri... Kad sam kući, nemam šta drugo... :/
Nego je gadno što sam nekad mnogo kući!
A ovde je najkulje... Uvek mir i niko se ne svađa. Na drugim temama ima rasprava i prepirki i kako već to zovu da nije svađa, a ja neću da se zagađujem... :))
+1
promijeniću to sad kad je otoplilo :D
Поз!
E to je u redu! :))
Da izmilim na sunce ko glista posle kiše! :)
Šta radite, ima li koga?
tačno propala tema...
IMA LI TE JACKO???
IMA, KAKO,NEMA!!! :)
Nije propala, kako propala! Tu je trio fantastiko! :)
Ja sam malo cirke...