Prijatelju moj,sve i da mogu da dođem,danas je mojoj najmilijoj sekici rođendan,tako da je odgovor -ne.
Ali,misliću na vas i uživati da slušam i čitam vaše komentare kako je sve proteklo :))
Uživajte i lepo mi se provedite! :))
E što mi smešno kad mi napišeš to O na kraju... :)
E, onda stvarno čestitam! I popij neko pivo za mene, da se kaže da sam nazdravila u to ime. :)
Ma pusti... Stigao me pms, kako sam nervozna, dobro ima iko živ oko mene... 'Bem ti žensko...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dobar dan evribadi :)
ej gogh dolazis li?
Prijatelju moj,sve i da mogu da dođem,danas je mojoj najmilijoj sekici rođendan,tako da je odgovor -ne.
Ali,misliću na vas i uživati da slušam i čitam vaše komentare kako je sve proteklo :))
Uživajte i lepo mi se provedite! :))
oki hvala
:))
Dobar vam dan :))
Ola,Peki :)))
Šta se radi, Gogo? :)
Ništa specijalno-sad malo gubim vreme,pa idemo kod naše Snohvatice na rođos :))
Gogo, ljubi sestru i reci joj da dođe ponekad da se igramo :)))
eeee i tako...
natant uvijek ću te slušati za ispit, donosiš sreću...
O, buri, to se onda čestita? :)
Ja pitam onomad a ti pobeže...
đe si jacko... taman rko nema nikog na sajtu, glupo li je...
e pa recmo da može, i taj usmeni se radio na papiru ali će biti prolaz... jebi ga frka neka, kažem ti proljepšalo se vrijeme :)
što si nervozna, šta je za reći?
E što mi smešno kad mi napišeš to O na kraju... :)
E, onda stvarno čestitam! I popij neko pivo za mene, da se kaže da sam nazdravila u to ime. :)
Ma pusti... Stigao me pms, kako sam nervozna, dobro ima iko živ oko mene... 'Bem ti žensko...
Ko može nek svrati u NS na okup, da se prikupimo, pa da se rastavimo ;))
A to danas?
E lepo se provedite.
Ma hoćemo, nego sam ja sada nešto gladan :))
HAhahahaahaha
E, vidiš, to mi nije novo! :)
Jbt, moram sad da doručkujem, ručam i da užinam, odjednom.
Poz, društvo :) Ko o čemu, Dub o hrani :))