Ko poslednji pobednik (112)

1. Ма гого сад ми чрча тражила да јој искуцам преко пвт, искуцах то као задњи морон, глава ми се распада од умора, а ја би сад требао да спавам и одмарам се до 4

2. E,onda lepo idi na kunt i odmori se. :)

Ja sad isto idem-pozdravljam vas sve,a k'o da gledam-opet će neki mod da "zalokoti" temu noćom,i Jopet neću da pobedim :)

3. Pa trebao si i nama ovde, samo kopi pejst, što ti je teško?

4. aj laku noć vama koji idete...

5. ухуууууууууууууу

6. ко би читао мој мини састав? боље ову краћу верзију, а још не идем да спавам, морам још неке ствари да одрадим. :)

7. Ćaos Gogo :)
    Kako izgleda Frenki?

8. Нормална висина, ту око 185 цм, мало шири са мало више мишића и фацом по којој изгледа као 91, 92 :)

9. Cccc, tračaro!

Daj deder još utisaka :)

10. Vi'š ti to natnat, mi kad smo se nalazili, znalo se čak i ko je šta pio i kakva su pića bila, o slikama i da ne govorim. Ovi se stisli ko da za zadušnice čuvaju majkumu!

11. ахаххааххаха

12. Biće valjda sutra, Nidža je poranio, ovi ostali se još valjaju pod stolovima :)

13. Ма ови само пиве из огромних кригли фурају, то једино пију и кад сам први пут био на грудвању. :)

14. Пили вопса сви ?

15. Pa to je skroz okej, što bi rekla Lemaja :)))

16. Штета што нису мало више пили, па да их гледам како пијани играју стони фудбал. :)

17. Ја не смем да пијем ништа

18. E, a koliko je ljudi došlo?

19. Мораћу да пијем густи сок од брескве

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.