Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Prelepo je...:)
nisam ali zelim u tvoju kucu na durmitoru:)
jesi li nekad pao s koturaljki
Jesam...i slomila sam zub...:(
da li hoces da kupis moju kucu na durmitoru...?
da,ako moze na kredit
jel dobijam popust?
ocu, ali nemam para, pricekaj koju godinu
zar bi je prodavala?
ne
a jel moze u miraz?
Pa imamo jednu na zabljaku i jednu ispod mosta na Tari...tu na zabljaku prodajemo....
Za popust se dogovori sa mojima...:)
da li bi stvarno zeleli da imate kucu na planini? ja bih provela zivot na moru,ne volim planinu i hladnocu.....
da,pored kamina sa nekom goscom :) <-- romanticna dusa
je veze pertle?
jaoj to mrzim, jedva sam naucila
imas li petlju?
Pa ako se ne proda pre moje udaje moze u miraz...:)
imam dve i vise petljih:)
batistuta imas pvt :)
da li depiliras prste na nogama?
Nemam dlake na prstima....:)
Dai koristis sapun ili kupku?
svi mi imamo,ne lagi:)
kupku:)
da li ljustis jabuku?
Pa onda su nevidljive...:)
Ljustim...:)
Sa kim bi proveo noc - jennom jameson ili jesicom albom?
Jesicom Albom :)))
A ti ?? :PpP
Jesicom Albom :)))
A ti ?? :PpP
Iako sam zensko,sa jennom :)
da li sviras neki instrument?
da, sviram akusticnu gitaru.
da li volis kisu?
Ne
Da li volis ajvar?
Volim
Hoćeš li do kraja godine ići na odmor?