Prijava

Eks beskoristan? Mora da se
šališ.

Ко је Екс? Никако да провалим.

Dosta je i jedan vangard, a u početku odma' imaš kintu za poor man's shield koji mnogo znači za onaj početni smešan damage. Posle vangarda može ili betl fjuri ili sanždejašar.

Ааа! Сконтао сам. Акс. Да да, сад ми је јасно.

Он није бескористан. Никако. Идеалан за фрст блад у комбинацији са Абадоном. Аба баци штит на Екса он се окреће и јебе! То смо ортак и ја радили. Одма, пре него што крену крипови, станеш између две куле тако да твоји крипови иду директно на ону прву. Пада за пар минута, дођеш само, удариш је једном и узмеш кеш.

Krotitelju idi i trci kuci da mi posaljes torrent, nemoj da te hejtujem : )

Хахаха, ма бре у школи сам још, добићеш не брини :)

Aj ja kao pocetnik da se umesam, sta je vangard i sta je poor mans shield ?
Ja obicno od itema uzmem onaj basileus ring i ostalo za sta imam para, a evo sad cujem da zavisi od heroja koji item treba da uzmem, tako ?

Posto si pocetnik (a i ja sam u neku ruku), treba prvo da gledas da li ti je heroj stength, agiliti ili intelidzens. To su ti one tri razlicite ikonice dole kada gledas one karakteristike heroja (imas pesnicu za strength, nogica za agiliti, glava za intelidzens). E sad, svaki item ima svoje karakteristike, koliko daje cega, tvoje je da sklapas agiliti iteme za agiliti heroje, intelidzens za intelidzens itd. To ti je u pocetku, ono uopsteno, a kasnije kada se ustelis imas fore koje item je odlican za kojeg heroja.

Прест'о сам да играм Доту. Не оно за стално, али доста слабије сада.
Иначе, ако ћемо о омиљеним херојима, скоро сви којима је аџилити примарни атрибут. Венге и Мурлок су ми посебно занимљиви.

Meni je najzanimljiviji Bloodseeker, odlican dmg, ona magija sto mu daje speed ako neki protivnicni heroj ima manje od 40% hp-a je perverzija, stize ga iz svoje baze cini mi se : )

Ма, иди..Ако си са Бладом, и немаш неки скор типа 24-5 не рачуна се да си играо :)
Прејак је.

Au pa znam sta je strenght inteligence i agiliti al ja ocu malo vise od toga, malo mi postaje jasnije...

Реме, дајеш му погрешне савете. Не буџиш ајтеме по атрибуту, већ по улози и у зависности шта је потребно за дату партију. Тема о ајтемима је исувише комплексна и могли би до сутра да причамо о томе. Могу ти дам кратке стереотипе и то је то.
Кери прави (најчешће) чизме које дају атак спид и атрибут (не знам дота име...) и обично их туриш на стр да би имо 190 више хпа. Често се иде на бетл фјури или линкен. Бетл фјури ако нема много хејта од стране неких тешких дисејбла и помоћу њега фарма ти расте само тако, а имаш и добар демиџ. Ако имају неке тешке дисејбле идеш на линкен, и после буџиш демиџ. У 99% игара бравиш блек кинг бар, који ти даје имунос на ђије. Ово важи за мелеј керије. За реинџд је другачије, обично санџе и јаша или аутоматски идеш на манту... Јебига.. јебена је тематика... Свако може да каже "није тако него вако" и да буде у праву, јер ти треба конкретна игра да би видео шта где и кад иде...
Инишијетори праве обично дегер, а пошто су често и стр, тенк билд, типа вангард, худ, харт оф тараск, блејд мејл, шивас гард...
Супортери прави ВАРДОВЕ И ПИЛЕ ЛОЛОЛОЛО, меку, форс стаф, еул, хекс, некад и оркида...
Роумери обично брзо иду на фејзбутс за брзину и додатну штету, чутуру, онај курац што ти даје ману у замену за хелт, штапић што скупља чарџеве и пуни ти ману и хелт, вардове, дегер...
Најбитније ти је да видиш да спојиш корисност улоге и ајтема.

Јој Ремац брате :Д
Овај помиње Екса са бетл фјуријем и санџе и јашом, ти блад сикер да је до јаја... Па који нубови овде неће саветовати почетника. ЛОЛОЛОЛО
Дајте озбиљности или се неће маћи од "ФАКИНГ НУБ!".

Jebi ga doteru, meni je heroj do jaja, lagan je za igranje, nema 2324353321 magija, samo da si pametan kada treba i gdje treba da ides (na koga). A jebo ga ti, napisa coek da je pocetnik, ja samo da mu na pocetku kazem da obrati paznju sta i kome da pravi po atributima, a zamisli da trolu pravi neki kurac koji mu daje 300 mane i regeneraciju mane, zbog toga sam napisao.

Управо заврших партију са Паџом. Јебо сам им кеве. :Д 16:5 скор. Фејзбутс, пајп, вангард, лотар, урна и скептер. :))

Не Блад није до јаја, јер ДОТЕР СА ПЛАКОМ ПРАВИ СКОР 50-1 ЗА ПОЛА САТА. Ово једном кад после рампејџа проба и онај извор да бије.

Salji mi torrent jebo te skor : )

Е, Ремац, дошло је до техничких проблема. Немам комп, кева узела. Тражићу од друга чим дође из школе, рачунај око пола 8. :) Ти рече оно да имаш виндоус 7?