Warcraft 3 DotA

1. ae neko neka pusti link za skidanje dote i pach da je igram sa botovima, posto ne volim da gigram sa ljudima a i net me jebe...

2. imas na ovoj temi, postavio je neko torrent, pretrazi temu.

3. pa video sam i kliknuo ali nece...

4. www.kickasstorrents.com/
    warcraft-iii-the-frozen-
    throne-dota-1-24e-patch-
    no-cd-req-t4118322.html

kopiraj sve ovo i paste u adressbar i enter i izace ti torrent za warcraft

e kasnije moras da skines i 1.25 i 1.26 patch, to cu ti probati naci linkove pa cu ti staviti ovdje i na kraju samo skines mapu 6.72 i picis

5. E u kojoj sobi pretezno igrate?

6. ja picim po europi pa dje upadnem, mijenjam sobe povazdan.

7. E treba mi hitno pomoc, jako mi laguje war3, stvarno ne znam sta je to al odjednom imam delay i jako veliki lag, instalirao sam war3 i version switcher i stvarno ne znam sta se desilo sa tim... Kako moze to da se popravi ?
    Smorio sam se, neigram vec citavih 2 dana, gledam TV sve vreme :D

8. Version switcher zajebava, brisi ga odma, to je problem kad se pojavi novi patch nemaju ga svi, ali bolje skini najnoviji za nekih 7 dana bi svi trebalo da ga imaju. A i tunneluj svaki put hosta pre pocetka partije da znas da li ce da ti laguje, nisu svi idealni.

9. Version switcher je prejak, koristim ga jos od verzije 1.20.. a to sto ti laguje je do tvog neta ili do hosta... a i ovih par dana garena nesto zaebava :/

10. dajte jebo ga patak, ajd da dogovorimo da opucamo nesto zajedno, jedni protiv drugih, daj da vidimo ko jebe na doti :)

11. Zaboravio sam da kazem da imam dovoljno brz net, 4mb.
    Koristio sam wvs jos pre nego sto mi lagovalo i imam neki TFT error pa nece patch da mi radi za upgrade, i moram onda da koristim samo wvs...
    Kazem vam sve sam instalirao ponovo i menjao sam rezoluciju pa opet nece :(

12. coece skines patch i instaliras i kraj zajebavanja, kakvi sviceri kurci palci, instaliras i sve radi redovno

13. за доту сам увек спреман, мада нисам играо годину дана још сам у форми...а је л' игра неко лиг оф леџендс овде ?

14. Lol remac rekao sam ti...
    Ne radi obican upgrade patchova, moram preko wvs.

15. mozda nisi metnuo neki dobar patch, tako je bilo i kod mene, 2-3 sam skinuo i tek zadnji taj je proradio, vjerovatno ti fali jedan fajl u folderu warcrafta, bar je meni tako bilo.

16. jes ti raspolozen da mi opucamo nesto sad? ima li jos neki junak da odigramo?

17. Јбт нисам играо доту једно 2 године сигурно...

18. Namestio sam, name spoofer me zajebavao. Kada ćemo da opikamo ?

19. ко сме да 1 на 1? :)

20. more za vikend ili prekosutra navece? daj da okupimo da opicimo makar 3 na 3.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.