Prijava

Јебем им крв им јебем.

Ја сам се онако мало избедачио једино када је Холандија изгубила од мртвих Шпанаца у финалу светског првенства прошле године и кад је Словенија испала. За све остало ми пуца курац, посебно за ове наше слепце, који год спорт да је у питању.

Ја сам се онако мало избедачио једино када је Холандија изгубила од мртвих Шпанаца у финалу светског првенства прошле године

Jao, da, i ovo. Pa sunce mu, izem ti temu, sad mi zaiskriše oči.

promašeni penal terija iz finala LŠ... još uvijek boli, mamu mu, koji se kurac on kurčio da on puca...

a za reprezentaciju me ladno boli kurac od EP 2005 i tuče rakočevića i jarića... ja plačem ko kišna godina poslije francuza a oni se tuku... pu govna srpska... a nije mi bio prvi put da plačem...

Красићу бре јеботе, па могао си да је уштопујеш, јебем те у ноге, и да уђеш са лоптом у гол, унатрашке, и са мајицом преко главе. И како је одбранио оно Ивановићу? И како је Кејхил надскочио Видића? И како је онај крелац дао гол са 25 метра? И где се поставио онај идиот Стојковић? И како је онај кретен послао Пантелићу лопту на трећи спрат, уместо у ноге, кад зна, ма МОРА да зна да овај и тако једва зна да га да?

Мојне бре тако о Пантелићу , добар је дечко , труди се , али једноставно га неће :) , шта сад , да га убијемо?дечко се цео посветио томе ,иначе никада ништа не би остварио у каријери.Немојте сад да почињете како није.Јесте , урадио је много.
Мислите да је њему лако што цела Србија прича тако о њему , да му је лако због тих пехова.Треба погледати стварио и из друге перспективе.

Jebote ja se secam,kako sam kao kisa plakao kad je Jasna Sekaric promasila za milimetar centar.. :P Zezam se naravno,reko' da unesem malo smeha ovde,da se ne poubijamo svi.Klip gore ne smem da otvorim,jer znam da cu bukvalno celo vece razmisljati o tome...

Красићу бре јеботе, па могао си да је уштопујеш, јебем те у ноге, и да уђеш са лоптом у гол, унатрашке, и са мајицом преко главе. И како је одбранио оно Ивановићу? И како је Кејхил надскочио Видића? И како је онај крелац дао гол са 25 метра? И где се поставио онај идиот Стојковић? И како је онај кретен послао Пантелићу лопту на трећи спрат, уместо у ноге, кад зна, ма МОРА да зна да овај и тако једва зна да га да?

Skupio si sva moja zapažanja i iščuđavanja u jedan post. Nemam šta da dodam, samo neka odgovori neko ako zna.

Sad sam prvi put skupio snage da odgledam hajlajtse, jer sam izašao iz kafića gde sam gledao na 2-0(nisam znao da nam je 2-2 odgovaralo). Jebem ti sunce, kakav nam penal nije sviran.

A ova šansa što je Pantelić promašio u nadoknadi, jel sviran ofsajd? Obesiću se ako nije.

Meni je Pantelic bio i ostao jedan od omiljenih fudbalera. Nikada mu necu zaboraviti gol protiv PSV-a. I lik je jedno vreme bio najbolji strelac bindeslige, tako da je kvalitet neosporan.

Skupio si sva moja zapažanja i iščuđavanja u jedan post. Nemam šta da dodam, samo neka odgovori neko ako zna.

Ма да се једна ствар од тога деси, али да се све то деси, на једној утакмици, и то најбитнијој, и то НАМА, то је фазон.

Контам да су наши пукли као Холанђани у финалу да би вероватно добио срчани удар или нешто. А драго ми је што су Шпанци узели титулу коначно, највише због Касиљаса и Ћабија Алонса.

У праву је Лаки, није ни Пантели лако...

A ova šansa što je Pantelić promašio u nadoknadi, jel sviran ofsajd? Obesiću se ako nije.

Није, да га је дао, отишли би даље на Амере.

A ova šansa što je Pantelić promašio u nadoknadi, jel sviran ofsajd? Obesiću se ako nije.

Мислим да није, што је најцрње у целој тој ситуацији.

Mrzim bre spance bre, i onu njihovu odvratnu Barselonu. Zao mi je bilo kad dobise Holandjane.

P.S. Ne radi mi tastatura, zato pisem ovako retardirano, ne mogu jezik da promenim.

Али најјаче је кад читаш коментаре на овом клипу. Све на енглеском, и онда улети неко и напише:

mrtvi vidic i krasic sto promasi prazan gol

Селта - Звезда

То је негде први меч на коме сам баш испиздео. Водили смо 2:1 на полувремену, а у другом су нам сабили пар голова за кратко време. Срчка за срчком. Два са пенала и један кад је Коцић дебил излетео на 30-40 метара да заустави играча. Јебеш будалу. Сећам се и да је Горан Друлић увалио 3 комада, то ме је једино тешило, у курац га љубим.

Звезда - Бајерн

Нисам нешто ни очекивао осим да нас разбију, али владао је негде тај лудачки оптимизам да можемо да извучемо бар бод или шта већ. И јбт, Короман ували први гол, општи хаос на стадиону. Као да нико није ни веровао да можемо да поведемо. Ипак је то Бајерн, а Звезда није баш била к'о она из '91. Клосе педер пропали, стерам му га мајци брђанској, изједначи. Ништа чудно, чека се и преокрет, кад јебени Милијаш саспе ону голичну. Ау, то никад нећу заборавити, какав је у том тренутку настао делиријум, пролетео сам 10 редова ниже, сјебао ногу али нисам ни осетио већ сам тек касније сконтао кад сам изашао напоље. Сетио сам се и да сам пар секунди био скамењен или пар делова секунде, једноставно нисам веровао. Понео ме је само тај талас радости и лудила са трибине. У глави ми је требало дуже да се уверим, све док чини ми се ови нису кренули са центра. И већ ми се дигла кара да можемо да добијемо кад опет онај проклети Јевреј, што му нису спржили све претке у Аушвицу, јеб'о га Менгеле у уста сељачка. Да педер гол, али шта сад, и нерешено је одлично... кад фуњаре добију слободњак. Последња шанса... лопта пролази поред Ранђеловића... пар секунди шока, док не видиш да је стварно у мрежи... и јбг. Туга, очај... навикао сам већ тад да примамо увек те буђаве голове на крају али у том моменту ипак... неверица. Знам да је пар њих и заплакало. Ови наши балвани исто, то је један од ретких пута да сам их видео да им је баш жао, пропустили су ипак шансу да победе Бајерн, то би им свима био врхунац каријере.

Али најбитније, кидање је било од почетка на трибини, али тај период после нашег другог гола је... не знам. Тешко је то описати. Посебно што нисмо посустали ни после изједначења, а ни онако сви сјебани и разбијени после трећег... незаборавно. Али јбг, опет сјебано.

Холандија - Србија 6:1

Ух, јебени Клајверт. Сећам се да сам изашао после утакмице напоље, скупило се ту пар клинаца из улице и сви смо стојали и ћутали тако пар минута. Еј, клинци, а да ћуте? Тужан дан за српски фудбал.

Холандија - Србија 2:1

Серем се на Амстердам и те педерске дресове. И Мијату на фризуру. Да, јбт, сад сам одгледао клип и и даље боли. Ко зна, да је дао гол, где би били сад...

Аргентина - Србија 6:0

Још једна нада у нову генерацију српских фудбалера... и увек иста прича. Добро, неки попију шестака, неки испадну на фињака. Незаборавно карање, углавном. Сећам се и натписа из неких новина следећи дан: "Није танго за бабе". И није.

Настављам после.

Измена: допунуио сам ово мало, сетио сам се у међувремену неких ствари.

Samhaine, što me bre podseti na Seltu, one njihove Ruse i crnce... još i na Bajern koji je tad bio tankoza... :(
Peki, upravo to i ja kažem, pa gde bre sve odjednom...

Али најбитније, кидање је било од почетка на трибини, али тај период после нашег другог гола је... не знам. Тешко је то описати.

Znam kako je bilo, meni je to i dalje jedna od najboljih utakmica na kojoj sam bio u zivotu uprkos porazu. Posle Milijasevog gola, mislio sam da mozemo do finala.