Спортски неуспеси

1. Nego, da se vratim na temu...

Mrzim Čelzi, prema Barseloni sam indiferentan... 2009a, polufinale LŠ, ja imam keš na Čelziju, vraćaju mi se pare ako bude nerešeno... Esjen zabija gol, ne sviraju im pet penala(od toga tri čista), Inijesta zabija u nadoknadi, Barselona ide dalje.

To je bio jedini put u životu da mi je bilo više žao ekipe na koju sam igrao nego para koje nisam dobio(a nekih 400 EUR je bilo u pitanju). Jedno 10ak dana nisam mogao da se oporavim, baš sam se smorio tad.

Jebeni norveški bizon, sjebao je i Fiorentinu prošle godine.

2. Ljudi protiv Selte je prodata tekma,sta je vama.. :) Katanja macka nam jebao mamu... :) A to za Bajern istina...uff....pada gol,nema ortaka...posle 10 minuta tek dolazi baja,probija se kroz ljude,ja ga pitam "gde si se izgubio moroncino!?",kaze on "Cuti tebra,zamalo u kanal dole da upadnem"...a mi stajali na sred tribine... :D I onda Randjelovic cap,i peeeniiiss...

3. I da, Žilijev gol Milanu. Jaooooo, kako sam ga zamrzela tad.

4. Inzagijev gol Liverpulu i ono njegovo mlataranje prsticima i ona faca gde ni sam ne veruje da je dao gol....Skandal...Da imam neku raketu sa navigatorom,pa kad me tako neko iznervira samo da posaljem po sred celenke jedan pokloncic... :)

5. Misliš na onaj gol dupetom?

6. Svejedno da li taj,ili onaj kroz noge...isto je. :D

7. Pre pomenutog Inzagijevog gola, mi kod ortaka gledamo tekmu i navijamo za Liverpul ali više navijamo da ne usere Inzagija pa može da osvoji ko hoće. I car daje gol ramenom slučajno u najbitnijoj utakmici na svetu, posle finala Mundijala naravno. I ja izlazim na terasu, čekam jedno 5 minuta u razmišljanju da li da skočim, i vratim se srećom ispred TV-a. A ne navijam za Liverpul da se razumemo.

8. Ma koje bre rame, Strajo, dupe je bilo.

9. Ispravka, jeste rame.

Ja četiri godine živeo u zabludi da je dupe.

10. Ne može, dupetom se ponekad i pogodi, viđao sam. Ramenom ne, u tome je kvaka.

11. Ја баш волим Инзагија .....Филипо легенда ...

12. Ја баш волим Инзагија .....Филипо легенда ...

Aleluja, bar jedna osoba da se slaže sa mnom. :nada se da nije sarkastična izjava:

13. Aleluja, bar jedna osoba da se slaže sa mnom. :nada se da nije sarkastična izjava:

+1

14. Иако не пратим тенис, попиздео сам и ту два, три пута.

Ђоковић у Пекингу. Како је 'омашио на крају она два смеча против Надала, јебем га у руке неспособне. У финалу би узео злато, контам.

Рафтер против Иванишевића. Финале Вимблдона. Ау, како сам покидао живце, узео Хрват на крају, јебем му све. Није да сам ја толико мрзео Иванишевића, већ је Рафтер био јебени краљ, дебил и допер до сржи. Ал' неће титула у луде руке.

15. Само да не заборавим! Последњи Фајнал-фор у ватерполу и пораз од Про Река! Ужас!

16. A onaj poraz u finalu protiv Madjara u vaterpolu, kad se Madjar u poslednjoj sekundi sa pola terena izvlaci iz vode i sutira, a tele ispred njega ne podigne ni ruku da ga blokira "ma jeste bas, da vidim sto ces da ga das odatle". Ne pamtim godine, a mislim da je tele bilo Vanja Udovicic.

17. 1997ma ja mislim i taj mec je zavrsen 3-2. Ej, vaterpolo 3-2 :/

18. Звезда - Бајерн

Нисам нешто ни очекивао осим да нас разбију, али владао је негде тај лудачки оптимизам да можемо да извучемо бар нешто. И јбт, Короман ували први гол, општи хаос. Клосе педер пропали, стерам му га мајци брђанској изједначи. Ништа чудно, чекам и преокрет, кад јебени Милијаш саспе ону голичну. Ау јбт, то никад нећу заборавити, какав је у том тренутку био делиријум, пролетео сам 10 редова ниже, сјебао ногу али нисам ни осетио већ сам тек касније сконтао кад сам изашао напоље. Углавном, већ ми се дигла кара да можемо да добијемо кад опет онај проклети Јевреј, што му нису спржили све претке у Аушвицу, јеб'о га Менгеле у уста сељачка. Да педер гол, јбг али шта сад, и нерешено је одлично... кад фуњаре добију слободњак. Последња шанса... лопта пролази поред Ранђеловића... пар секунди шока, док не видиш да је стварно у мрежи... и јбг. Али најбитније, кидање је било од почетка на трибини, али тај период после нашег другог гола је... не знам. Тешко је то описати. Посебно што нисмо посустали ни после изједначења, а ни онако сви сјебани и разбијени после трећег... незаборавно. Али јбг, опет сјебано.

nezaboravno. dva dana su mi trajale pripreme za tu utakmicu, nisam spavao ni pre ni posle, definitivno uz utakmicu protiv Dinamo Tbilisija najbolja na kojoj sam bio do sad. inače, kad se na utakmici sa gruzijcima nisam šlogirao, nikad neću. jebote, lekić autogol, i onda lekić, pa lekić, i lekić. kralj. da sam žensko, dao bih mu pičke tad.
    navijanje na utakmici sa spartom iz praga... prvo poluvreme - grmi sve, igrači odlaze na pauzu a delije ne staju, ludnica... a onda drugo poluvreme, iii... pu, jebem im sve. a ja se još uvek nadam... vratiće se zvezdi i srpskom sportu bolji dani.

19. A kad pominjete Celta - C.Zvezda, je li to ona utakmica koju je Zvezda izgubila 3-0, a posle toga par forfait 3-0, jer je igrao igrac koji nije imao pravo zbog kartona?

20. Јок, то је оно где је добила у Београду 1-0, а у Вигу водила 1-0 и 2-1, али је тада Стево Глоговац оборио играча у шеснаестерцу иако лопта није била ни близу, и тако је све кренуло низбрдо. 5-3 на крају.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.