Problem sa win7 zamrzne se dok sam na internetu

1. Inače sam na bežičnom internetu i pokušavao sam da postavim win7 operativni sistem i sve je ok prilikom dizanja i sistem radi odlično bez problema i kada instaliram drajvere za mrežnu karticu sve ok ali kada pokrenem pretraživač komp se nakon nekoliko minuta surfanja jednostavno zamrzne i ne mogu ništa uradim osim da ga restartujem na dugme na kućištu pa me interesuje da li neko ima odgovor na ovo. Inače driveri od mrežne nisu nosio sam komp kod druga i isto se konektujem na istu baznu stanicu i sve bez problema radi pa me interesuje koji bi mogao biti problem . pozdrav svima.
    Inače konfiguracija mi je prilično dobra pa tu ne bi trebalo biti problema
    3 gb ram-a
    1 gb ATI 4550 HD grafika
    2.7 ghz amd duo core procesor
    320 gb hard

2. Јел Лап топ у питању, или ПЦ?

Ако је лап топ, кажи марку.

3. Данас ме баш јебаво неки Скајп тулбар у курац, попиздео сам. Укочи ми комп.
    Да немаш слични проблем и ти?

4. ma PC nije laptop , samo ne kontam šta bi moglo kočiti, je l' moguće da bude zbog monitora ili miša :S ?
    @menijesamodosadno nisam imao problema sa skajpom cijeli dan se j*bem sa OS tak da skajp nisam ni imao na kompu instaliran

5. Нема то везе са конфигурацијом, нити мишем нити монитором.

Једноставно, тај баг постоји на појединим машинама. Ја сам сличан проблем имао до недавно, али на лап топу, и решио сам га тако што сам ставио "power plan" на "high performance", али то је само за лап топове.

Чуо сам да Сонијеви производи имају проблема са Седмициом, да немаш нешто Сонијево можда, екран, или било шта?

6. ne nemam ništa sonijevo, msm razumio bih ja da je to problem ali kao što sam napisao nosio sam kućište kod druga i na njegov net prikljucimo inače isti internet koristimo i sve radi odlično bez problema kada dođem kući neće :/

7. Па јебига, проблем је у нету онда, шта да ти кажем...

8. uzmesh instalacioni cd za win7,polomish ga na 2 ili vishe dela,pa instalirash XP =]

9. ma jbg mislio sam da je neko imao istih problema ali eto XP ponovo glavni.
    A Zoki ništa ne lomimo samo ponovo prelazimo na Xp on je izgleda i dalje mama i tata za ove nove :]

10. ja sam ga slomio,imao sam neopisiv osechaj zadovoljstva posle toga,preporuchujem =]]]]]]

11. Обавезно уради ово што је Зоки рекао. Заправо, немој само ХР да инсталираш, него продај комп, и купи пентиум тројку.

12. lolol trojku kupim polomim cd i instaliram win98 , ima odmah da me piči nostalgija u vezi SP FRACE 98'

13. ima peki da me banuje,sto sam pokrljo cd =]

14. ХР је добар за слабије машине, али ако га инсталираш на ту твоју конфигурацију, то је као да ауто школа купи ферарија за обуку клинаца од 18 лета.

15. pa da,bolje instalni 7icu,da mozhe net lepo da ti se smrzne =]]]]]

16. Нема то везе са оперативним системом, веруј ми. :)

17. hej, 7ica je kanta i nema joj pomochi, ne treba gubiti vreme sa njom, to je moje mishljenje!!!
    gore sam se zezao, ali su moja iskustva sa 7icom, stvarno losha, sem toga, dosta ljudi kazhe isto, a nemoguche je da niko od njih nema pojma....
    windows 7 <=== preporuchujem, ali za izbegavanje

18. Можда нема места на хард диску, то уме да направи срање са нетом.

19. Наведи неки аргумент, кажи лепо зашто је лоша.

20. daj ti neki argument, zashto je dobra?
    losha je, jer je zasnovana na vista platformi, koja je totalni promashaj,usporava performanse,zbrzano napravljena...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.