U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ovo ladno gleda i neko ko nije žena?
Ja sam žena. Gledala sam Djokovića. AWESOME :-)
Tako i treba nek pocrkaju goveda nepotistička....serem im se u usta....Jebeni Kornelije i njegove ružne ćerke, garant ih je pravio pijan sa poludignutom pišicom...
Pesma koja je pobedila to definitivno nije zaslužila.
Nina je rasturila. Iznenadila me naša pozicija. Očekivao sam bolje mesto.
Inače, Srbija je tokom trajanja Evrovizije bila trending topic na twitteru. Ko koristi tviter, zna šta to znači.
Ne,to se ne sme desavati
Il ja imam previse izvrnust ukus il je ovaj eurosong golo govno koje se govna
Gledo sam juce i popizdeo sam hteo sam juce jos pred takmicenje da napisem da je to celo takmicenje jedan veliki KURAC politicki orijentisan,pa majku im jebem opet se ponovila situacija ko i svake godine(ko bi reko),ali ajde to me nije iznenadilo
ALI KAD SAM VIDEO DA NAM JEBENI RUSI NISU DALI NI JEDAN BOD,PA MAJKU VAM JEBEM PUTINOVSKU NA NASIM TELEVIZIJAMA SE PUSTA SPOT SA PESMOM VASEG PRESTAVNIKA UZ POZIV DA SE GLASA ZA RUSIJU(ko je vido tu transfercinu,vido je,ko nije jos bolje)A VI NAMA NI JEDAN BOD PU MAJKU VAM JEBEM RUSKU,SUUUUUUUUUUUPICKU MATERINU!!!!!2
NISU RUSI KRIVI,MI SMO GOVNA!!!
+1
Како ми буде драго кад видим да Срби гласају за Русе, Грке и тако ту ''браћу'', па установе да ове за Србе заболе пимпекс. :) Хаха, кул, кул!
Елем, да се осврнем на музику. Углавном је била шит, као сваке године, јер, је л' те, Евровизија не би постојала да није неукуса и зиља. Али, било је пар извођача који су се издвајали. Првенствено Француз који је опрао. Човек има ванредно добру глашчину. Италијани су свирали добар џез, а гласао сам (да, гласао сам) за Исланђане, јер су краљеви што су урадили то што су урадили. Зато риспект за Мађаре који су једини Исланду дали 12 поена. Променио сам синоћ мишљење о њима као нацији. :)
Евровизија је глобална врзија "Предложите дефиниције за насловну страну".
Ортачко предлагање и повремени предлог због квалитета.
Тако смо и ми победили, јес да је била ок песма али смо попили по 12 од окружења...
Свиђа ми се поређење.
Ja gled'o Đokovića, ko pobedio?
Rusi su nam dali jedan veliki kurac.
Bravo. +
Pesme ove godine i nisu bile nešto. Obično mi se svidi dosta pesama sa Evrovizije, kao na primer 2008, kada je održana kod nas. Sirušo, Ali Lorak, Dima Bilan, Boaz Mauda, Diana, Maria Storeng, Kalomira, Jelena sa naše strane i ostali.
To je kvlt. Sa ove evrovizije, pesme su bile šit. Lepa većina. Ima možda maksimalno 5 pesama koje su mi se svidele i koje ću da slušam. Pobednika - ne.
je l' ti baš ono bude drago da se upiškiš od sreće ili ovaj post samo ovako izgleda?
A kad smo pa mi glasali za Rusiju ili Grčku 12 poena? Glasaju ti manjine za svoje domicilne države i komšiluk za komšiluk i kakve sad veze ima ovo s ovim sem što je Facafacaa zasrao stvar. p.s. Faco jesmo mi tebe tamo poslali da nešto uradiš za Srbiju il da juriš pičke po Crvenom trgu, a?!
dakle o Evroviziji:
http://vukajlija.com/forum/teme/18826-teorija-zavere?strana=4#post_1258739
a sad jedino ozbiljno- Crknite porodični i ini klanovi srpski, šaljite koga narod bira pa makar u produkciji Granda bilo. Ipak vašu smrdljivu RTS plaća narod.
Ja sam šokiran pobedom Argentine. Kakva nameštaljka!!
Mene interesovalo koliko će Jevreji bodova dati Nemcima. Razočarao sam se kad videh da ni bod nisu dali. Zlopamtila.
Jedina dobra pesma ove godine je bila iz Italije za koju sam navijao svim srcem i da žiri odlučuje o pobedniku siguran sam da bi odneli laganu pobedu.
+1 htedoh ovo ranije da napisem :)
+1
E bas tako,tako je uvek bilo, a kad je dolazio putin docek na marakani,kurci,palci,svi vole ruse,rusi su uvek voleli Srbiju itd. ma vazi. Ljudi moraju da shvate da 90% zemalja generalno bole kurci za nas i da moraju da prestanu da im se cepe.
Eurosong je kao takmicenje obicna glupost,zadnjih decenija se nije moglo videti neko poznato ime na ovom blamu od takmicenja,sve neke tra la la pesme i treba ukinuti eurosong i spaliti sve takmicare...Jeste da se odrzava jednom u godini ali to je dovoljno da ubije sve mozdane celije,ne umeju da pevaju,pesme su lose,a sada su pocele i trandze da se ovde pojavljaju,ona dana internacionale...sve to treba pobiti.
Zao mi one nase,jadna ne zna u sta su je uvukli ovi iz klana Kovac,ljudi su za muziku kao ja za poeziju...
A sledeće godine ide nam Željko Joksimović! Nema izbora za predstavnika, jer se nema kinte. Oprasxi Zxeljk0!