Eurosong 2012

1. Pobediti na Evroviziji - Podleci ukusu rulje. Ali. Ja sam zadovoljan. Gej Arapi nisu pobedili, i stavise - ispusili su ga. Sad barem nece da mi pustaju fegeta 24/7 u narednih godinu dana. I 'fala im na tome. A sad izvinite, odo ja da radim nesto konstruktivno, i vidimo se sledece godine u nekoj rupi u Azarbejdzanu...

2. Nije valjda da je neko pored zivog Djokovica gledao ovo....

Pa nije bio prenos.

3. IMA SVE KALAŠNJIKOVE DA PRODAMO ALI IMA DA SE ORGANIZUJE!!! PRECEDNIK IMA DA USTUPI NJEGOVU VIKENDICU

4. Da li će se Dino Merlin izblamirati posle 20 i kusur godina svoje karijere?

Како лоше предвиђање.

5. Na B92 bio.

A, ok. Ja proverio na ARDu Evrovizija, na Pro7 neki gejski film, ZDF, SAT 1, RTL - neka sranja. Nisam se setio B92.

6. Mi ne gledamo b92

7. A, ok. Ja proverio na ARDu Evrovizija, na Pro7 neki gejski film, ZDF, SAT 1, RTL - neka sranja. Nisam se setio B92.

Оксе јеси ти у Немачкој? о.О

8. Pa kad si proveravao nemacke kanale normalno da nisi nasao, a ja ne vidim kakve veze to na kojem je kanalu se nesto pusta, ja ne gledam u onaj logo u desnoj strani ekrana vec u lopticu.

9. Оксе јеси ти у Немачкој? о.О

Ma šta u Nemačkoj - u Severnoj Rajni Vestfaliji, u Bonu - na samo sat vremena od Diseldorfa gde je odražn spektakl veka.

10. Спектакл мог к... брука жива, да победи ова глупост. Па ми да смо победили било би боље...

11. Реално Евровизија је ове године требала да буде у Турској јер је ово било много боље од оног геј говнета...
    http://www.youtube.com/watch?v=Pdw27j_usP0

12. Изнервира ме кад ове бивше совјетске републике поделе једне другима гласове, а онда се још више изнервирам кад их ми не добијемо од земље из које смо их очекивали. :С

13. jel bilo kvalitetnih cava bar? el ima repriza? u koliko?

14. Ovo ladno gleda i neko ko nije žena?

15. Ovo ne gledaju ni zene.

16. Јебем ли га, стоји да је евровизија пропаст са све горим пјесмама и стандардном подјелом гласова ја теби, ти мени. Али, који курац јеботе? Шта, некул је гледати евровизију. Зиљаво је, аут, шта? :) Одгледао сам већи дио емисије док није пукла веза са лајвстрим линком, и зготивио сам се на Грчку. Само ако се изузме она леватина од репера, пјесма је одлична. Остале су... њах. Но, евровизија је једном годишње, зашто не погледати ако немам паметнија посла у 1-2 ујутру...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.