Eurosong 2012

1. molim da neka budala okaci kad bude pocelo glasanje..hvala

2. Двајтееее, шта си играо?

Ја не стигох у Меридиан

3. Povlačim ono sa Mađaricom sa glavom Slovenke. Ja ovde ne bih ništa dir'o

4. ahile tebra do kog broja je stiglo

5. _ahil_
    21. Ljudi pada Đoković

Koga boli kurac za odbojku.

6. Ma jebes te tripove. Lena je za tretiranje. I tacka.
    +1

7. Ja sam sad prvi put videla sam nastup i prvi put čula celu pesmu. Mislim, našu. Nije baš za povraćanje, ali ne sviđa mi se.
    Komentatorka mi ispi krv, stavila sam na mute, ali kontam da to nije fora kad gledaš Evroviziju...

8. POBEDJUJE BULJAS IZ FINSKE!

9. Ja sam slusala sve sem nase sad, al znam kako zvuci. Nije bas toliko losa. Nijedna pesma mi nije sad nesto "wow".

10. Sve moje špriceve u belo on boji
    odkad se bode
    nemoš da stoji

Njemu nisam dobra ni kad se kecam
    ČOVEK MI N-A-R-K-O-M-A-N

11. ахаххахахаххахах

12. Двајтееее, шта си играо?

Па рекао сам већ, што не пратиш фабулу радње? :) Ирце и још један, имаш назад.

13. Ај нек је са срећом...ја хтео да одиграм у синглу Србија да буде 1-10 место...квота 2.50...за 2000....ал нисам...не знам што

14. Ovim postom si mnogo više rekao o sebi nego što si želeo. Ja nisam ni čula pesmu, ne slušam tu muziku, ali videla sam u novinama da ima momka i da sigurno nije lezbo. Samo pokazuješ svoju primitivizam, idi igraj se ili izađi napolje, možda vidiš lepšu stranu života pa ćeš manje da hejtuješ nekoga ko je makar na 5 minuta uspeo.

AaaAaAAAAaaAaa!!!!1!11
    MIRA ČITA NOVINE!
    Kažeš da sam primitivac? Kažeš mi da se igram? Kažeš mi da izađem NAPOLJE?
    Mislim da sam izgubio svoju člansku karticu ''Zabole me kurac'' kluba...

15. Браћа руси нас изјебаше...мрш у пичку материну

16. Кипар даје Грчки 12 поена? Дисквалификација

17. Јебени Украјинци форсирају јебене Грузине због јебених Руса. Јебо их отац.

18. Ja navijam za Kamerun. Najbolja pesma. Inače bubnjevi koji se koriste za ovu pesmu su napravljeni od ljudske kože zato je zvuk tako čist. NAPRED KAMERUUUUUUUN!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.