Ne mogu da verujem da jebena trupa gej arapa VODI!!!
Jebem ti Evropu, depilirane Arape i napaljene tinejdzerke... -.-''
MELKI!!! AKO CITAS OVO, ZAVODI VISE TU JEBENU DIKTATURU MOLIM TE!!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ma daaj...koja fora...ko sad da mi damo Kosovu, Rusi Ukrajincima, Kipar Grckoj, Norveska Svedskoj, Svedska Finskoj, Finska norveskoj...itd..
И јебени Италијани помажу јебене Румуне зато што се паћеници трипују да су некакви Римљани, набијем их накурац.
Bivša jugoslovenska republika Bosna i Srbija!
Pa tako je svake godine koji moj se sad iščuđavate.Ne bi ni mi Svazilendu davali poene...
И јебени Исланђани гурају своје јебене Викинге.
Pa naravno da je tako svake godine, zato mi i ide na kurac...ovo treba ukinuti..
Шта је ово ког мог? Који је начин гласања? Нисам мпратио. Публика гласа или стручни жири?
I ovi Englezi čaj im svršim daju Ircima poene a kolju se po Sjevernoj Irskoj.Isto ko kad bi mi dali Albnacima poene.
И ЈЕБЕНИ ГАСТАРБАЈТЕРИ ГЛАСАЈУ ЗА БОСНУ!!!
I ovi Englezu čaj im svršim daju Ircima poene a kolju se po Sjevernoj Irskoj.Isto ko kad bi mi dali Albnacima poene.
+1
Ma daj, ovo je vec smesno...ja tebi ti meni
Ne mogu da verujem da jebena trupa gej arapa VODI!!!
Jebem ti Evropu, depilirane Arape i napaljene tinejdzerke... -.-''
MELKI!!! AKO CITAS OVO, ZAVODI VISE TU JEBENU DIKTATURU MOLIM TE!!!
I opet niko ne daje ništa Izraelu samo zato što smo Jevreji. Neću više ovo da gledam
Пољско-литванска унија...класика
Сисајте ми курац скандинавци...одо да спавам
JEBENI VIKINZI!
Pet poena od ponosnog naroda San Marina. Hvala, dragi Sanmarinci!
Vidi Engeza što su poena nakupili.Kad baja iz Prnjavora napiše pjesmu to mora da bude dobro.
A Francuz glavni favorit do mojega. Serem se u kladionice i njihove procene.
Pet poena od ponosnog naroda San Marina. Hvala, dragi Sanmarinci!
Kako mi je slatko kad dve potpuno nepovezane zemlje daju jedna drugoj poene.