Eurosong 2012

1. Укидање Беовизије и самим тим укидање гласања народа оперисаног од укуса је била идеална прилика да се на Евровизију пошаље неки ХЕВИ МЕТАЛ!

Ал курац, послали су хипстерке. :)

Мада опет, и кад би послали неки метал, ништа посебно се не би десило, јер је и цела Европа оперисана од укуса.

Што нас доводи до закључка да је Евровизија стециште неукуса и да је, као такву, треба укинути.

2. Ја сам била убеђена да се, како "растемо" и старимо (мислим на моје годиште, пре свега), све мање људи ложи на то, јер схвата како је очајно.
    Прц.

3. Што нас доводи до закључка да је Евровизија стециште неукуса

http://www.youtube.com/watch?v=lowk5BpnWyY

Уз веру у неукус Европљана, до победе! :)

4. ја сад први пут чујем ову ствар... котираће се ово јако високо на крају, а слушаће је пола света, победила она или не... срећно Двајте ;)

5. Који вам је наступ био највише геј? Мени су они Руси били убергеј. Не знам да ли су прошли. Кева гласала за њих, зајебав'о сам је, душу сам јој извадио.

6. estonija je baš gej, ali mi se ipak sviđa pjesma

7. Укидање Беовизије и самим тим укидање гласања народа оперисаног од укуса је била идеална прилика да се на Евровизију пошаље неки ХЕВИ МЕТАЛ!

Ал курац, послали су хипстерке. :)

Мада опет, и кад би послали неки метал, ништа посебно се не би десило, јер је и цела Европа оперисана од укуса.

Што нас доводи до закључка да је Евровизија стециште неукуса и да је, као такву, треба укинути.

Јебига Џими цео свет је стециште неукуса, кад оно чудо покривено месом осваја свет и кад они болесници са ликушама у базену постају светски хит...

А ја сам своје рекао дефиницијом о Сакису Рувасу ал је обрисана јебига... Требамо да набавимо неке са плочицама да поскидају мајице, да рибе извлаже и онда да победимо...

8. Мислим да нису рибе циљна група, него тетке и милфаче. :)
    Требало је да пошаљу Ивана Босиљчића, јеботе! Победа загарантована.

9. Meni se čini da je Srbija dvije godine zaredom poslala onu nafuranog grand pederčića.Samo je ovaj put obukao suknju.Pa da.
    http://www.esctoday.com/images/various/Milan.jpg
    http://www.tip.ba/wp-content/uploads/2011/02/srbiju-ce-na-eurosongu-sa-pjesmom-caroban-predstavljati-nina.jpg

10. Неки од нас би послали Точка и екипу да имају икаквих шанси у таквом зиљ друштву.
    Замисли њих без мајица :))

11. Ko želi da gleda, a ne može da se odvoji od kompjutera :)
    http://www.eurovision.tv/esctv
    Počelo je.

12. Meni se čini da je Srbija dvije godine zaredom poslala onu nauranog grand pederčića.Samo je ovaj put obukao suknju.Pa da.

Ovim postom si mnogo više rekao o sebi nego što si želeo. Ja nisam ni čula pesmu, ne slušam tu muziku, ali videla sam u novinama da ima momka i da sigurno nije lezbo. Samo pokazuješ svoju primitivizam, idi igraj se ili izađi napolje, možda vidiš lepšu stranu života pa ćeš manje da hejtuješ nekoga ko je makar na 5 minuta uspeo.

13. Миро он није ништа реко око Нининог сехуалног опредељења него је реко да личе...

14. ko vodi na evroviziju..jel pao neki gol

15. Nisu lose pesme....svaki drugi lik fegetlija...napredujemo

16. Onog Arapina sto predstavlja Svedsku 'ocu da pozdravim pajserom u glavu.
    Pun mi ga je kurac vise, jebote...
    Ova nasa je oke, ipak nikada nisam imao ogromna ocekivanja kada je Evrovizija u pitanju.
    Svabicu bih i dalje tretirao, a i predstavnice Slovenije.
    A i Makedonci imaju suntavu pesmu, al' su opet pokrali Kakaljinku...
    Al ova navala gejeva je zabrinjavajuca. 'ebem ti Evropu u kojoj se muskarci depiliraju...

17. Kako koji kurac opet Nemačku predstavlja ova ista?

18. Ma to su srali i kad su pobedili još, dobre stvari ne treba menjati, utripovani debili.

19. Ma jebes te tripove. Lena je za tretiranje. I tacka.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.