Eurosong 2012

1. Grci nam ništa ne daše, e ako ako videćemo kome ćete giros da prodajete...

2. Kako neočekivano. Dali smo 12 poena Bosni. Zašto ja ovo uopšte pratim, ni pesme nisam slušala. Moram priznati da mi je glasanje nekad bilo zabavno, ali sad je već zajebancija.

3. Pravoslavni lobi ne radi. Dobili smo kitu od Grka i Gruzijaca.

A Hrvati dali 12 poena Sloveniji, moja žena (rvatica, inače) popizdela... :)

4. Ja sam mislila da Hrvati ne gotive Slovence... Koliko nama dadoše?

5. 8...

evo i braća Rumuni nam dali kitu. Ali realno i pesma je kita najgora.

6. Albanci nam dali 1 poen xD

7. Haha, Albanci dali više nego što bih ja XD Mada mi se zapravo nijedna pesma od ovih što sam pohvatala nije svidela...

8. Који Мађари... не верујем...

9. Madjari znaš kad ćete dobiti Vojvodine

10. AZERBEJDŽAN DO POBEDE!!! IMA DA ORGANIZUJU U ŠATORU SLEDEĆE GODINE!!

11. Ispušismo od Hungara, a mi njima dali...

12. Srednje zabrinjavajuće. Ma ne verujem da su ovoliko omašili prognozu za Francusku, pred polufinale kvota bila 2,40...

13. Испуши га ја за Ирце, а богами и аза ове друге ћу због јебених Жабара. Не контам овако висок пласман оног њиховог говнета јебеш ми све...

14. 10 Bosna, očekivao sam 12...

15. Onom ljigavom šupku Srbija dala 12 poeanaa ??? Taj čovek je rekao da nikada neće kročiti u Srbiju.. Kuš dalje...

16. Да л' је могуће да гледате ?!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.