Eurosong 2012

1. Azerbedzadzan pobjedio.A sada samoubistvo.Laku noć.

2. AZERBEJDŽAN IMA DA BANKROTIRA KO GRČKA!!! U ŠTALI IMA DA NAPRAVE ŠOU!!!

3. Pa što da ne pobede, ovo je ionako kičerica, doživljavam izuzetne transfere blamova kada se javljaju ovi iz raznih zemalja pa kao pevaju nešto ili prosipaju neke fore...

4. Onom ljigavom šupku Srbija dala 12 poeanaa ??? Taj čovek je rekao da nikada neće kročiti u Srbiju.. Kuš dalje...

glasali svi Bosanci na privremenom radu za mešalicom :)

5. HELLO BAKU IT'S BEEN A GREAT SHOW TONIGHT!!! APART FROM THE AL KAIDA TERRORIST ATTACK.

6. Ja doziveo transfer kada je Duska Vucinic-Lucic rekla,pre nego sto je Jermenija rekla kome ce dati 12 poena "A 12 poena ide naravno AZERBEJDZANU"...

7. Белгија за Фганцуску... Стразбуру реагуј!

8. Pa azerbejdžan li je u evropi! KINA DO POBEDE

9. TO, AZERBEJDŽAN AJMO AJMO, KAKO SAM SREĆAN JEBOTE!

10. HELLO BAKU IT'S BEEN A GREAT SHOW TONIGHT!!! APART FROM THE AL KAIDA TERRORIST ATTACK.

Baku, Baku, can you hear me? Is anybody there?

11. Ma i Liban je trebao da ucestvuje....Nego ih odbili jer ne bi pustili Izraelsku pesmu....
    EDIT To je bilo pre nekih 5 godina,ali svejedno...

12. Ja bih da glasam za Obalu Slonovače. Oduvek su mi gotivni.

13. Е у курац, овако штогод никако нисам очекивао. Биће до јаја у шатору следеће године. :)

14. Nije valjda da je neko pored zivog Djokovica gledao ovo....

15. Mislim da Korleone, kao otvarač ove teme, treba da pošalje čestitku u Baku u ime Vukajlije i svih nas.

16. SRBIJA:AZERBEJDŽAN 1:1

Evrovizija kao fudbal...

17. ЗА МЕНЕ ЈЕ КОСТИЋ МОРАЛНИ ПОБЕДНИК!!!
    КОСТИЋ ФТЊ!!!
    http://lavozweb.com/wp-content/uploads/2011/03/eric_saade_utsatt_for_facebookbedragare.jpg

18. O MAJ GAŠ AJM VERI HEPI AJM HEPIEST MEN IN A VRLD