Crvena Zvezda vs Partizan

1. U pravu si Laki, ja odavno nisam vidio da se ovako normalno razglaba a da ne poleti neka cigla ili flaša, mislim stvarno.

2. Е људи ја се не бацам на вређање пре десет увече кад је договорено али да вас обавестим да је град почео да се спрема за дерби.
    Данас испред Хрватске амбасаде, стоји пет, шест "ортака" у плавим береткама. Припремају се...

3. иначе сам баш зачуђен колико смо успели да се суздржавамо од оваквих експлицита.

Dobro, i ja sam prijatno iznenađen.
    Možete opet da vrtite one miroljubive u kojima se veliča voljeni klub.

4. Ја сам данас имао малу увертиру у дешавања око дербија......

5. realno je partizan mogo jaci i dobice cenim nekih 2:0
    neizvesnost je u tome kojim rezultatom ce partizan pobediti.
    EDIT: navijam za zvezdu, ali budimo realni bolje ja da igram nego pojedini igraci prvog tima...

6. Mudonje navijačke, ajde recite vi meni da li nosite navijačka obilježja ( kačkete, kape, šalove...) kad nije derbi, onako dok šetate, il išta već, van stadiona? I da li vas je neko napao zbog toga? Mislim da nije baš skretanje sa teme a zanima me.

7. Da ti ja odgovorim. Na prošli derbi smo išli sa PAOK-ovom zastavom na anteni od kombija i naravno sa šalovima. A ne vidim zašto sutra ne bi...

8. Овде су кренуле и прангије да се ваде.

9. Ја имам дукс један који носим овако по граду ....али нико ме није напао због тога.Једино кад буде дерби и Партизан добије а ја сутрадан дођем у теретану у том дуксу и онда један вођа са севера пизди мало због тога али ништа озбиљно :))

10. Mislio sam konkretno na BG, kad nije Derbi? Da li može da se hoda sa šalom navijačkim, recimo u centru a da me ne zbomba 10 majmuna? Interesuje me kakvo je stanje što se tiče toga?

11. Naravno da može, pa nije sve kako b92 kaže... Ja svoj nosim svakodnevno, naravno kad je zima :D

12. ДАБ зависи где шеташ. И зависи од тога на кога налетиш. 50% - 50%

13. Lupuse, zar ti nisi iz Inđije, legla grobara? Kontam da tamo i nije frka velika.

14. Nosim Partizanov šal zimi. Leti nemam navijačkih obeležja... Napali su me jednom Cigani, mislim 1996 godine u troli sa leđa kad sam se sa ekipicom vraćao iz Pionira... Popio sam par udaraca nogom (peder se uhvatio za šipku, a ja sedeo, al šal NISAM dao, mada mi je otkinu deo istog dok smo se otimali!!! Posle sam i ja kao klinac skinuo par šaleva iz osvete, al mislim da je to TOTALNA GLUPOST... Iz današnjeg ugla to nikada ne bih radio...

15. Па слушај Дубе у самом центру је ситуација да лагано можеш да дођеш у Звездиним раквизитима и нико те неће дирати али кад се враћаш кући је зајебано. Остао сам без шала тако... Наравно у гробарској ореми не пролазиш баш најбоље у центру... Али се зато кроз приградске општине лепо пролази...

16. Dube, faks mi je u BG-u... I po gradu, nikad nisam imao problema, bar što se tiče šala...

17. А не знам да ли постоји једна особа која иде активно на текме и која носи обележја, а да није имала ''непријатна'' искуства.

18. Buksno, jel bi me dirao ako ti se u kraju sa šalom pojavim!?:-)

19. Ja sam samo simpatizer, nisam navijač, ali me interesuje onako. Ne da mi se ići do Bg-a a ovi Firmaši su smiješni.

20. Наравно да не. Ми поштујемо навијаче, тачније само екипица из Звездиног парка. Зна Џони. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.