Crvena Zvezda vs Partizan

1. Ja mislim da se Prosinečki nije ni raspakivao. Što sebi da pravi posao kad ne mora.
    Danas kad vas budemo odšrafili, ima i higijenu što je izvadio iz torbe da spakuje pa posle revanša na Marakani, lagano da krene kući.

2. To komšo, i meni se nešto javlja da će posle 3 derbija koja nam slede, Robi da se opet vrati u "lijepu njihovu"...

3. Robi da se opet vrati u "lijepu njihovu"...

Ja ćim sam ga video, odma' mi se nekako stvorila slika u glavi kako sa torbom beži po aerodromu.

4. I decko,naduvane klince boli kurac za Zvezdu i Partizan,

Па исто ово сам ја написао. Мене не занимају други клинци, само тврдим да надуване клинце боли кита да иду на текме и да се бију. Толико.

To se kod nas nikad nece videti.

Па добро, није ни ово скроз тачно. Ја имам мнооооого добрих другара Гробара и Форса. И дружим се са њима свакодневно, идемо на журке, после текме се нађемо и пијемо пиво, варимо справе, буквално су ми бољи ортаци од неких људи које слабије познајем са трибине, а који се много ложе.

5. Baš to što je Buxna napisao. Imam jako dobrih drugova sa svih tribina.
    I Taurunuma i Delija. Forsa ne znam mnogo. Znam dobro jednog i kul mi je ortak.

6. Jedno pitanje za sve:
    Jel vam bitnija pobeda na terenu ili na tribinama?

7. Kad pobediš na terenu, pobediš i na tribini... Jebi ga to mi je nekako povezano, mada se žestok rat tribina vodi tokom cele tekme . Nekako kad sam bio na jugu , imao sam utisak da stostruko nadjačamo Cigane, ali sam jednom za opkladu otišao na sever (nije derbi) i skontao da se i oni jako kvalitetno "deru"! :-)

8. Jel vam bitnija pobeda na terenu ili na tribinama?

Mislim da je pobeda na terenu jako bitna jer, svi smo mi tamo, ma šta god ko mislio prvo iz ljubavi prema Partizanu (vi prema Zvezdi) i iako mi imamo reputaciju da navijamo i kada gubimo, nije isto kao i kada vodiš. Mnogo jače grmi kada vodiš a posebno grmi posle nekog gola. Pa čak je i primetno jače navijanje posle dobre šanse a kamoli posle gola.
    Na basketu posle nekog efektnog zakucavanja, navijanje je duplo jače nego pre toga.
    A svaki Derbi meni deluje da smo odrali cigane u navijanju a njima deluje da su oni nas. Jebem li ga, valjda tako to mora.

9. Komšo aj na pivo kod mene na plac! Zagrevanje pred derbi!:-)

10. Na poslu sam. Jedino ako malo ranije izađem da svratim. Jel ideš na Derbi?

11. Najbitnija je pobjeda nad OFK Beogradom ;-)

12. Iz fotelje. Znaš da sam se od 2003 penzionisao...Mada ko zna, možda nekad i odem...:-)
    Ajd javi se ako izađeš ranije...

13. Ooooo Dio . legendo! Oš da dođeš da bodriš onog tvog ljubimca što sad vodi "cigane"!? :-)

14. :-)..s Miki Mausom sam se na Čaršiji dogovorio da dolazim na sjever kad bude derbi :-)) (moja želja doduše!) Kad ti budeš došao na Čaršiju će razgovaramo o svemu ali možemo samo na Željin jug :-)))

15. Упуцали су ови причу померањем текме у 5. И 'ладно нећу моћи да стигнем.

16. Buksno i onako gubite, samo bi se nervirao...

17. i onako gubite

Па Толе кад намести, мора да изгубимо.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.