Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.smedia.rs/upload/643e00b13fe4fed9dba5006be36a840e.jpg
Ja mislim da se Prosinečki nije ni raspakivao. Što sebi da pravi posao kad ne mora.
Danas kad vas budemo odšrafili, ima i higijenu što je izvadio iz torbe da spakuje pa posle revanša na Marakani, lagano da krene kući.
To komšo, i meni se nešto javlja da će posle 3 derbija koja nam slede, Robi da se opet vrati u "lijepu njihovu"...
Ja ćim sam ga video, odma' mi se nekako stvorila slika u glavi kako sa torbom beži po aerodromu.
http://www.b92.net/news/pics/2010/10/7488823404cc30d8fa9662581376831_extreme.jpg
Па исто ово сам ја написао. Мене не занимају други клинци, само тврдим да надуване клинце боли кита да иду на текме и да се бију. Толико.
Па добро, није ни ово скроз тачно. Ја имам мнооооого добрих другара Гробара и Форса. И дружим се са њима свакодневно, идемо на журке, после текме се нађемо и пијемо пиво, варимо справе, буквално су ми бољи ортаци од неких људи које слабије познајем са трибине, а који се много ложе.
Baš to što je Buxna napisao. Imam jako dobrih drugova sa svih tribina.
I Taurunuma i Delija. Forsa ne znam mnogo. Znam dobro jednog i kul mi je ortak.
Jedno pitanje za sve:
Jel vam bitnija pobeda na terenu ili na tribinama?
Kad pobediš na terenu, pobediš i na tribini... Jebi ga to mi je nekako povezano, mada se žestok rat tribina vodi tokom cele tekme . Nekako kad sam bio na jugu , imao sam utisak da stostruko nadjačamo Cigane, ali sam jednom za opkladu otišao na sever (nije derbi) i skontao da se i oni jako kvalitetno "deru"! :-)
Mislim da je pobeda na terenu jako bitna jer, svi smo mi tamo, ma šta god ko mislio prvo iz ljubavi prema Partizanu (vi prema Zvezdi) i iako mi imamo reputaciju da navijamo i kada gubimo, nije isto kao i kada vodiš. Mnogo jače grmi kada vodiš a posebno grmi posle nekog gola. Pa čak je i primetno jače navijanje posle dobre šanse a kamoli posle gola.
Na basketu posle nekog efektnog zakucavanja, navijanje je duplo jače nego pre toga.
A svaki Derbi meni deluje da smo odrali cigane u navijanju a njima deluje da su oni nas. Jebem li ga, valjda tako to mora.
Komšo aj na pivo kod mene na plac! Zagrevanje pred derbi!:-)
Na poslu sam. Jedino ako malo ranije izađem da svratim. Jel ideš na Derbi?
Najbitnija je pobjeda nad OFK Beogradom ;-)
Iz fotelje. Znaš da sam se od 2003 penzionisao...Mada ko zna, možda nekad i odem...:-)
Ajd javi se ako izađeš ranije...
Ooooo Dio . legendo! Oš da dođeš da bodriš onog tvog ljubimca što sad vodi "cigane"!? :-)
:-)..s Miki Mausom sam se na Čaršiji dogovorio da dolazim na sjever kad bude derbi :-)) (moja želja doduše!) Kad ti budeš došao na Čaršiju će razgovaramo o svemu ali možemo samo na Željin jug :-)))
Упуцали су ови причу померањем текме у 5. И 'ладно нећу моћи да стигнем.
Buksno i onako gubite, samo bi se nervirao...
http://www.youtube.com/watch?v=sTHjP5YJlKU
Па Толе кад намести, мора да изгубимо.