Crvena Zvezda vs Partizan

1. Ne mogu sada da učestvujem na temi ali sam video jedno zanimljavo pitanje.
    Da li nosim obeležja. Da. Nosim. Posebno na Kosi jer iako je njihov kraj, mene tu svi znaju i prijatelji smo već mnogo godina. Nosim i van kraja naravno. Posebno u mom starom kraju, na Galenici koja je Grobarski kraj.

2. И ја носим исто...мада је Крушевац миран град

3. А не знам да ли постоји једна особа која иде активно на текме и која носи обележја, а да није имала ''непријатна'' искуства.

Toga je bilo, naravno. To što kažeš, ako ideš aktivno, zalomi se neki deo sranja ali dobro. Sve je za ljude.

4. Не носим. Био би скинут чим бих прекорачио кућни праг.
    Но свеједно, не бих га носио ни да живим на Сењаку.

5. 27 minuta ćutanja na početku u znak pomena na ubijenog navijača Vojvodine... čak su mi i drugari Grobari koji su bili na tekmi rekli da su zanemeli na ovo :)

http://www.youtube.com/watch?v=RhN_X50LstA

6. ЗВЕЗДАЛЕ АЛЕ АЛЕ!!

7. ZAŠTO ĆUTITE PIČKE CIGANSKE?

8. ПОЧЕЛО ЈЕ ПОЧЕЛО
    АЈМО ЦРНО БЕЛИ УМРО ЈЕ ТУЂМАН ФРАЊА
    ЋУТАЋЕМО ЈЕДАН МИНУТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА ПАРТИЗАНА

ГРОБАРСКЕ ПИЧКЕ!!!!!
    ГРОБАРСКЕ ПИЧКЕ!!!!!

9. Kad si srećan i kad želiš s' drugim delit' sreću tu, kad si srećan razbi pičku ciganu.
    Kad si srećan tresni cigana o pod....

10. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEE!

SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEE!

11. Нису нас сломиле
    ове тешке године
    ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕЕЕЕ!

12. Ја сам јако волео шалове и те зајебанције а после ми се допао кежуал :))) понесем шал овако кад је хладно и то је то. Проблема није било бар физичких, а и вербалних ретко.
    Иначе ја слабо покрећем та навијачка питања, те није реткост да људи са којима се колико толико дружим уопште немају појма да ме навијање занима.
    Али имам пар тактика за расправе :)))

13. SISAJ ZVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZDO!

:D

14. ma da pitam ja otvoreno, jebes ovo prepucavanje nikad mi nije islo... jel ide ko sutra na ono ugovoreno sibanje, da se odmerimo, onako ko junaci? A, Ganci, a?
    edit: fora bre :P

15. ee,tachno sam znao da che tema da se pretvori u: nismo mi,vi ste,a mi smo bolji od vas...
    nemate mashte,ni malo!

16. ja se kasno ukljucujem u temu, i nisam iscitao svih 22 strane,al nekoliko jesam..
    Milion puta sam dobio batine,sto s razlogom,sto bez. Dojadilo mi je. Ne moze covek lepo da ode da se izdere,iskace i izbaci svu negativnu energiju od par morona koji pokrecu sva sranja.
    Ne volim da predstavljam misljenje pojedinaca,sto vecina zombija radi,a u pauzama izmedju pesama ih cujes kako pricaju potpuno suprotno onome iz pesme.
    Znam samo da nam sad dolazi generacija klinaca koji su odrasli uz one krvolocne derbije,kad su ljudi ginuli,letele stolice i paljene tribine.
    Ako na to dodamo kvazi patriotizam i ovo sad pevanje uhapsenima (koji su postali heroji ) dobijemo godine sranja koje nam dolaze.

Klinci slusaju ove pesme sa tribina na kojima hiljade ljudi skandira imena ZATVORENIKA i pozele da se peva njihovo ime. Zato nastaju sranja.
    Znam da su nepravedno osudjeni,al ne vidim poentu pevanja na tribini?! da nece mozda tadic da ih cuje,ili sudija da se opameti?!
    Samo podgreva atmosferu za sranja,kojih ce biti.

I da,danas sam video jedan poster cija je slika grafit navijaca BOKE I RIVERA,gde su zagrljeni.
    To se kod nas nikad nece videti. Zato sto je klima takva da ne treba da volis svoje,nego da mrzis one druge.
    Na derbije sam isao do skoro,dok nije mafija pocela da odredjuje tokove utakmica, na kojima se vise biju nego igraju. Sad povremeno odem na neku neutralnu tekmu,izvicem se i vratim kuci, Obelezja ne nosim,zivimo u ludo vreme,ne treba mi bolnica zbog sala.

17. Овде си показао колико немаш појма са животом.

Diiivii ga vaaajo....Pa nisam mislio na klinca od 14 godina koji vari u kraju(mada i oni imaju fiks ideje),nego na klinca od 15 godina koji je 3 puta bio na severu ili jugu i misli da je uhvatio Boga za jaja,prica vec kako se sa Ultrasima pegla,kako je on na severu ili jugu neko jaje itd.I onda ce sa svoja 3 drugara debila,da uzme i da osuri nekog baju sa cvidzama od 22 godine koji nema pojma sta je fudbal,ali je simpatizer nekog kluba i nosi majcu istog koju mu je teca poklonio...O tome ti je pricam.I decko,naduvane klince boli kurac za Zvezdu i Partizan,mene je blam kad gledam danasnje klince u mom kraju ili na tekmi,bitno im je da su oni tu,to je IN,da si ti navijac,da se ribice sa air maxom i siskicama loze na tebe,jer si ti "delija" ili "grobar",a to sto 2 igraca iz cele istorije ne znaju to nema veze...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.