U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A da, sad se setih da još jedan na haxu ima taj broj... blamaaa...
Interesantno Zez, baš interesantno.
Napeto je, baš napeto...
Vidimo se cigani :)
Jbt, kad smo se ovima malo mučili, kako li će tek biti sa Vošom?
Zvezda, Zvezda, Bari, Bari...
Važno je da smo pobedili, nisam se tome nadao :) vi idete dalje, nema veze, ja sam zadovoljan.
А добро, битно да је Звезда показала да може да победи Партизан тренутно, што је веома битно, јер ће последњи дерби у лиги да одлучи шампиона вероватно. Морала је раније да да Звезда гол, она шанса Калуђеровића, па Борха, све на почетку, то не сме да се промаши. Још ово пред крај...
А штета, мени баш био мерак да се играју пенали. :)
Честитке свима који навијају за Партизан. :)
Партизан се бранио данас са 12 играча. 12-и играч су били навијачи, који се нису чули, као што се њихов тим није видео.
Gudbaj dzipsi bojs
Кад се сумирају ове две утакмице, рекао би да је Звезда за нијансу била боља, али је Партизан опет био зрелији као екипа, и искористили су ситуацију у којој су се нашли. Оно што морам да приметим, је да ме све ово неодољиво подсећа на дербије од пре 4,5 година када је Звезда све некако побеђивала и пролазила даље, а Партизан стварао шансе и промашиовао зицере. :) Окренуло се сад. :)
Биће занимљива трка у лиги, веома занимљива.
riči što ne igraš više hax?
Ne oftopikuj...smorilo me
FOREVER ALONE
У грбу вам Звезда, у имену Бари, ко сте ви уствари?
OBRISANO
Peki, voleo bih i ja da Zvezda osvoji konacno titulu u prvenstvu, ali brate da je Partizan bar malo napadao dao bi nam bar gol a mozda i dva, ovaj tim je za klasu slabiji od Partizana i treba nam mnogo srece za osvajanje tekuceg sampionata, za sledecu sezonu stvari vec drugacije stoje, Gazprom sprema bombasticnu injekciju novca, bar tako oni pricaju, nek' urade pola od obecanog i eto nama igranja u LS one tamo sezone.
Utakmica bila sranje...Brate navijam za Partizan , al ovo je užas koliko su umrtvili utakmicu...Jebem ti taktiku...
bas tako pomalo sabanski al odosmo u finale
Sa ovim se apsolutno ne slažem. Partizanova jedina šansa je bila kad je Zvezda napala sa 10 igrača. Svaki pokušaj zadržavanja igre Partizanovih igrača se završavao sa izgubljenom loptom posle 5 sekundi. Zvezda mi konačno izgleda kao tim. Forsira se pas igra, Evandro odličan, Borha isto. Biće interesantno prvenstvo.
Mooožda. :) Ali uvek je lakše nabiti autobus ispred gola i braniti prednost nego igrati otvoreno, zar ne? Uostalom, čovek je objasnio još pre dve nedelje http://www.mondo.rs/s200568/Sport/Fudbal/Stanojevic-_Ako_ga_ne_damo_na_Marakani.html i u pravu je skroz.
Sve u svemu, više nego zaslužena pobeda Zvezde.
Mada najjači momenat na utakmici bio je kad je Babović krenuo u neku kao polukontru i saplete se preko lopte. Transfer blamčine. :)
У потпуности се слажем са Двајтом.