Crvena Zvezda vs Partizan

1. Izvinjavam se na nepismenosti :D *da će

2. Izvinjavam se na nepismenosti :D *da će

lololo
    Šejne, mogao si da edituješ, niko ne bi primetio. ;)

3. Ma slabo koristim opciju editovanja pa zaboravim na nju :)

4. Gani, jeste podmazali zadnjice? :)

5. Kume, maži tukidida guščjom mašću i da krenemo redom po ciganskim buljama. :)

6. Igraju nam tri crnca, biće penetracije do grla. Ja tipujem na Adiju.

7. Ima dosta navijača iako je verovatno sve već rešeno...Za prvenstvenu koja je važnija će biti pun pašnjak :)

8. Propade mi prognoza, izađe Adija... neka ga metne opet Princ Dunava i Save!

EDIT: Kaže komentator da je Ilijev brži od Adije, Bože me sačuvaj...

9. Ovaj jebeni komentator ubi, ko god da je, poserem se i na njega i na onog ko mu dade mikrofon...
    Svaki put kad cigani uzmu loptu pa makar bilo i 50 metara od gola to je ogromna prilika za Zvezdu i svaki šut koji završi u jebenom Turkmenistanu je odličan šut koji je zamalo omašio gol, neka se tera u tri lepe pizde materine...

10. Pa realno, napade Partizana ne može ni da komentariše kada mi ne napadamo.

11. Grobari se ućutali, a? Pa tako i treba! Buši glavonju Stojketaaa! lololo xD

12. O ima i gana na sajtu!

13. Cuti bre, Ox, neki ljudi ne znaju za sramotu!

14. transfer do transfera... bolje ćutite i gledajte kako se igra.

15. Zezator, ti se zezaš, je l da?

16. Uf jebote...
    Edit:
    Zez sad sam pročitao tvoj post, nemoj da se proseravaš molim te :P

17. Звезда је данас у игри појела Партизан, и "заслужује" бар пенале.

18. Najjači mi je ovaj glavonja sa brojem 88 na dresu. To mu je verovatno koeficijent inteligencije ili jednostavno samo voli da ga nosaju. lololo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.