Crvena Zvezda vs Partizan

1. ТО БРЕ КАТИЈА ДЕЛИЈКО!!! Прва девојка на теми и то на нашу страну дошла лолололо

2. Обожавам ову Катију, просто ми је драго што је "пратим"!

3. koj vam kurac
    oboje su go kurac realno

4. Sa magarca na konja prešao, mi mu oprostili ružnu prošlost, svi zadovoljni, a vi crknite.

5. a vi crknite.

Ко губи, има право да се љути, па и да вређа.

6. mi mu oprostili ružnu prošlost

Оксе мислио сам да си ти зрео човек и да схваташ да то није ружна прошлост него незахвалност....

7. Ako vi sve svedete na nekakvog Muhameda i džamiju (nigde veze), šta očekuješ od mene? Da ovde napišem referat uz uvažavanja svih strana? Ako ćete da polemišete kao ljudi, ajde...

Katija, naučio sam da je poraz onda kada se osećaš poraženo. Ja se danas ne osećam tako. Nije ovo bio pravi poraz. Verujem da vi imate malo gorči ukus u ustima.

8. Katijaaaaaaaaa :) to breeee. :) ja se osećam super Ox. Zvezda liči na tim posle sto godina.

9. Ајде да сте добили 3-0... Или барем 2-0... Него минимална победа, и сад као ''порнић'' ... ЛОЛ

10. Zvezda liči na tim posle sto godina.

Zvezda je ista ona koju karamo godinama. Nije se pomerila sa mrtve tačke. Partizan je igrao loše. Pročitaj moj gornji analitični post, da se ne ponavljam.

11. Selenijum, pušiš kurac.

12. MOžda je buđavo tumačenje, ali precednik tuđman, stadijon bez krova i večito pušenje u evropi su za mene dovoljni razlozi da uvek više volim zvezdu!

13. jebale vas fudbalske rasprave
    svakom je svoje govno dunja
    kraj

14. šta zezaš rosoneri...

mora malo da se objansni a ne kao svi smo dobri. Mada, kada igraju napolju uvek navijam za naše. zato sam i prestao da pratim fudbal!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.