Crvena Zvezda vs Partizan

1. Prvo,sve cestitke Partizanu i njegovim navijacima na pobedi...Nema sta,kad onako kurvinjski odigras drugi poluvreme,ne mozes da ne izgubis.Opet gol iz neke polu sanse,ma ni polu sanse,Babovi masi loptu i dolazi do Tagoe-a,ovaj se majstorski okrenuo i eto...Zvezda opet iz 4 sanse ne daje gol,sigurno da je i peh sto se Evandro povredio,videlo se da onaj ciganin Kadu ne moze da organizuje igru i u prvom delu prvenstva.Na kraju,jos jednom,svaka cast Grobari,99% je i titula osvojena,nama ostaje da vezbamo zavrsnicu,kako ne bismo glupo gubili utakmice...

2. ЊЕГОВ КОМЕНТАР НА КРСТАЈИЋЕВ ДИВЉАЧКИ НАСРТАЈ - ТАКО СЕ ИГРА У НЕМАЧКОЈ НЕ!!! ТАКО СЕ ИГРА У ЈЕБЕНОМ ЗАТВОРУ!

То је био фаул за Партизан, подвукао се.

САмхаине и Шејн, молим објашњење по трећи пут.

3. LOL brate, koga zabole kurac za komentatora, mutiraj ga i ko ga jebe...
    Nije mi najjasnije zašto je Ćosića izvadio, a ostavio Karleušu. Izgubili smo vezni red, Borha, Jevtić, Kaluđer, Lazović i Koroman ne mogu da organizuju igru, a pritom Borha se nije ni video u drugom. Jebi ga, nada postoji, ali je titula realno daleko.

4. То је био фаул за Партизан, подвукао се.

МАјке ти??!! Човек прима ло0пту, а лик му се затрчава са леђа и скаче на њега и још га удара успут и ти то зовеш подвлачењем? Молим те Борко немо пашлу...

5. Погледај то за пар дана кад те прођу емоције и не будеш у афекту.

6. МАјке ти??!! Човек прима ло0пту, а лик му се затрчава са леђа и скаче на њега и још га удара успут и ти то зовеш подвлачењем? Молим те Борко немо пашлу...

Cigani iz moje osnovne, iz gimnazije, iz kraja, sa faksa, sa odbojke, sa posla i sa Vukajlije imaju svi jednu osobinu: kad puknu, nađu nešto drugo, nešto su kao oštećeni, nešto ih sudija pokrao, komentator bacio magiju, rts zabranio navijačima da dođu, Stanojević imao iritantnu košulju, Tejgo je dopingovani crnac i tako. Uvek ima nešto.

Slaviće se titula...

7. Ovo vam je za uskrs olupali smo vas o jaja :)

Edit:

Cigani iz moje osnovne, iz gimnazije, iz kraja, sa faksa, sa odbojke, sa posla i sa Vukajlije imaju svi jednu osobinu: kad puknu, nađu nešto drugo, nešto su kao oštećeni, nešto ih sudija pokrao, komentator bacio magiju, rts zabranio navijačima da dođu, Stanojević imao iritantnu košulju, Tejgo je dopingovani crnac i tako. Uvek ima nešto.

jeste brate to sam i ja primetio,to je teorija zavere,uso im saturn u treci prsten pa ne mogu da pobede...

8. Cestitke Glodarima.. I Stanojevicu na rekordu.

9. Ma sudjenje je bilo ok,krljali su se medjusobno,jedina greska je bila sto je linijski digao ofsajd u prvom Zvezdi,ali s' obzirom da Kaludjerovic ne ume da da 1 na 1,nije neka steta... :) Najveca greska je uvodjenje Jevtica...trebao je Koromana odma',imao bi prostora u prvom poluvremenu i mislim da bi ga iskoristio,a ovaj decko ne zna da trci sa loptom.Unistio nas je u 3 derbija vec i protiv Smedereva,mislim da bismo trebali da mu se zahvalimo na saradnji..

10. Па нисам ни сад у неком афекту очекујем нешто да ми стигне па сам нервознији због тога него због дербија, јебеш дерби. Ал ми није јасно како то може да се третира као малецни фаул и уз смешак да се каже "Тако се то ради у Немачкој"? Ал нема везе одлучио сам да бојкотујем дерби док управа РТС-а не промени коментатора за дерби, и ми смо имали Пантића ал никад овако није преносио...

11. Јеботе шта је ово , јаооооо играмо ко Селтик ...... Тагое је ипак играч за класу бољи од свих у нашем првенству ....
    http://www.youtube.com/watch?v=kv-rM0Hixzw

12. Излазе играчи Партизана а ево и наших?

13. Čestitamo osvajanje titule Partizanu.

14. Grobar sam ali nepristrasno mogu da kazem da ako zadrze Robija sledeca sezona ce biti neizvesnija. Ovu smo zasluzeno dobili

15. Derbi je bio bas dobar, prvo poluvrijeme odavno nije bilo bolje, sanse i tamo i vamo, realna je nasa pobjeda ako se gleda cijela utakmica.

16. Cigani iz moje osnovne, iz gimnazije, iz kraja, sa faksa, sa odbojke, sa posla i sa Vukajlije imaju svi jednu osobinu: kad puknu, nađu nešto drugo, nešto su kao oštećeni, nešto ih sudija pokrao, komentator bacio magiju, rts zabranio navijačima da dođu, Stanojević imao iritantnu košulju, Tejgo je dopingovani crnac i tako. Uvek ima nešto.

Не ја признајем, играли сте боље друго полувреме али сте гол дали из нечега што је почело као полуфаул-полуаут који је требао да буде досуђен нама, а то су видели и ваши зато су се и повукли на своју страну кад је овај рекао да се врате тамо и изведу... То је то што ћу рећи о овоме довиђења...

17. Жути их је препородио, стварно је изненадио, нисам ништа слично очекивао од њега.

18. STANOJEVIC! Skroman i bez prepotentnih izjava doneo pobedu i niže uspehe!

19. Е да, на крају их је подбо само тако! И то на фињака, а и сасвим је у праву.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.