Crvena Zvezda vs Partizan

1. Ahahah jebiga brate tako ti je to u 95% slučajeva. :)

2. Ljudi, niste realni sada vam je pun kurac što vas zezamo a to isto bi i vi radili da ste dobili, mislim da bi bili još gori pošto već duže vreme postite, mislim na titulu.
    Partizan je bio bolji i šta sad...

3. Do sledećeg viđenja...

4. Каква су очекивања? Још један вечити дерби на помолу.

5. Svi ce da vuku na svoju stranu, ali realno mislim da bi mogao da bude X...ne znam nekako je najrealnije

6. Ovih dana me intenzivno muči pitanje ko je bolji dribler, srpski Ronaldinjo Stefan Babović ili znalac iz Brazila Bruno Mezenga. Realno, lobotomija.

7. Tužna realnost, Oxe. Na šta smo spali kad ljude, pa i mene naravno, apsolutno boli kurac za derbi. Pre samo nekoliko sezona derbi je bio svetinja, jedini normalni dvomeč u celom prvenstvu, a sad smo i to izgubili. Sveo se na nekoliko idiota koji umišljaju da su neki kurac i samo gledaju kako da se prodaju u neku Austriju iz Beča ili Zagleblje iz Gdanjska. Naravno da bih voleo da Zvezda dobije, ali ako bude igra kakvu svi očekuju, džaba im onda i ta pobeda... Mora fudbal iz korena da nam se menja, a do toga sigurno neće doći dokle god nam je ona glavata mrtva stoka na čelu Saveza i neki njegovi ljudi, jer sigurno ne može on sam da nam tako uništava fudbal, jebem li mu ćerku sisatu.

8. Da se razumemo, to što meni nešto nije zapelo za derbi u poslednje vreme i što u timu Partizana igraju veličine poput Nemanje Rnića, a u Zvezdi virtuozi poput Kadua - sve to ne znači da Partizan neće opet ojaditi Žlezdu. Tako smo navikli.

9. Хахаха , револуционари , мењате фудбал у Србији из корена на форуму .... пуца ми курац , дерби је дерби , то се мора испратити , најзначајнија утамица у сезони..

Ако Партизан изађе са најјачим саставом , дакле Дијара место Шчеповича , нема шта да се прича ....

http://www.youtube.com/watch?v=WXh3dJ08GJo

10. Pobeđujemo, ipak smo mi veliki klub.

11. Па анархисто све је истина :) више певате о нама него о свом клубу :)

12. Najbolje će biti poslije derbija:

-imali smo više navijača!

-MAŽIĆ NAS OJADIO!

-TOLE LOPOV!

13. Znači Mažić i Tole su uzdanice pred derbi?
    Poštenje na sve strane.

14. Naravno da su Tole i Mažić uzdanice, sjećaš se onomad kad CZ nije šutnula prema golu? Au, koliko su ih tada ojadili.... Uf, naježih se!

15. Cekaj ajmo ovako Skocko da razjasnimo nesto jel Tole lopov?

16. Jamb u najavi. Peta titula zaredom. Ko zna koja po redu pobeda u prvenstvenim derbijima. Oni samo kukaju i bune se a ne mogu 5 godina da uzmu bod u derbiju.

http://www.youtube.com/watch?v=9TxZeEdk7_k

17. Naravno da su Tole i Mažić uzdanice, sjećaš se onomad kad CZ nije šutnula prema golu?

Najiskrenije, ne sećam se.
    Prestao sam da idem na utakmice 1990. (1991. gledao samo evropske (šampione))
    Ti verovatno nisi bio rođen.

18. Istina, nisam bio rođen, ja sam rođen 2007. godine.

19. Evo 2 zanimljiva podataka. U zadnjih 8 derbija Zvezda je imala suteva u okvir gola isto koliko je i Dijara postigao golova u derbijima. Partizanu nije sviran penal u derbiju od marta 95.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.