Crvena Zvezda vs Partizan

1. Evo 2 zanimljiva podataka.

Beograd ima 2 miliona stanovnika, i 1 veliki fudbalski klub.

2. Slazem se u potpunosti. Onaj ko se godinama bori sa Vojvodinom za drugo mesto i ne moze da uzme bod u derbiju ne moze biti veliki klub.

3. Deco, pa vi niste čuli da postoji nešto i izvan Srbije!

4. Mislis li na Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija ? Ili mislis na jedini nas klub koji je postigao gol u finalu kupa sampiona ? :)

5. Tužno je kada ti je najsvetliji trenutak u istoriji kluba, gol u utakmici u kojoj si poražen...

6. To je samo posalica na Bari jer kapiram da se na njega pozivas. Jebe mi se sta je bilo 66, 76, 96. Od proslosti se ne zivi. Kao sto mi ne zivimo od 92. u kosarci, nego dominiramo konstantno. Vi kazete, Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija. A koliko titula imate u Srbiji ? Vidim da patis za proslim vremenima i da te jako boli sto ne mozete da uzmete titulu vec duzi vremenski period, necu ti vise stajati na muku, valjda ces doziveti jos barem jednu titulu u domacem prvenstvu :) Pozdrav

7. E gde se prenosi to vnugo?

8. valjda ces doziveti jos barem jednu titulu u domacem prvenstvu

Ne verujem, doktori su mi dali 6 meseci.

Ja sam se sve vreme zajebavao, a da bih ti odgovorio u vezi sa košarkom, pa i fudbalom morao bih da uđem u ozbiljnu raspravu, što mi zaista ne priliči - sa decom ...
    Samo vi uživajte!

9. Ili mislis na jedini nas klub koji je postigao gol u finalu kupa sampiona ? :)

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHHAH!H!!!!!!

IMAMO POBEDNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDD

AHAHAHHAHAHA

10. Не знам како ће се ствари одвијати, али ће Партизан победити.

11. Ej ljudi, ja sam jeb'o Klaudiju Sifer, ALI JU JE MOJ DRUGAR POLJUBIO! AHAHHAHAHAHAHAHAh

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AHAHAHAHHAHAHAHAHA

12. Bvdlga, živiš od prošlosti decxko! ;-))))

13. Sustina je da vas mnogo boli sadasnjost, jede vas, stalno nesto ocekujete i svaki derbi vas operemo :) Sprdam se i ja za 66. naravno, jebe mi se za to, ali sustina je da ti nemas argumente i da te tisti sto dominarmo godinama.

Kao ne prilici mu sa decom da raspravlja, on se samo zeza :D Izvini ciko :)

14. Ne mogu sada da ti bojim, moram da idem ...
    Samo ti uživaj u subotu na našem najlepšem stadionu, i pazi nemoj da sediš na 'ladnom betonu, ako me razumeš.

15. Ja stojim na stadionu, jes vala najlepsi. Ko nema argumente u raspravi pravi se da je stariji i gistro deli ocinske savete. Nemas ti sta da bojis, jedino sto mozes reci, to je Bari, ja kazem Istanbul i 66. Onda dodjemo na sadasnjost, tu smo toliko dominantni kao sto vi nikada niste bili i to je to xexex LOLCINA

16. alo, gde se prenosi derbi

17. Ајде ћути Догу , мали те поклопио ....

http://www.youtube.com/watch?v=1rBcYJJR4Sw

Што би Станоје рекао , ми смо Партизан , велики Партизан.

18. Toliko ste veliki da morate sami sebe da hvalite... Jbg, nas mora Ferguson.
    Mali mi je baš začepio usta "argumentima".
    Inače kara nas što su naši bivši a još aktvni igrači prvotimci u Mančester Junajtedu, Interu, Đenovi, Udinezeu ...pa se ne vraćaju u matični klub kao vaše zvezde S.Ilić, Vukić, Smiljanić...(koji su grejali klupe u "velikim" klubovima) tu smo dosta na gubitku. I pošteno govoreći imate bolje rukovodstvo, ranije državnik (Tuđman), danas Tole... sve odabrano društvo.

Nema ljutnje, šala mala.

19. Hahah, pa Ferguson vas hvali za 91. kao sto nas Di Stefano hvali za 66 :) Samo se na proslost poziva, car.
    Koji su to klubovi Djenova i Udineze ? Pa i nasi su aktivni u Cska Moskvi, Blekburnu, Fiorentini...Kakve to veze ima ? Potpisao bi ti sve najgore njima samo za jednu titulu.
    Gde su vam pare od tih igraca ? Svake godine imate sve slabiji i slabiji tim, zbog toga treba da se zapitas. Cuj Tudjman, vas osnovao Krcun, Drazin ubica a vi ste gistro cetnici. To su oba komunisticka kluba, samo vi kao bezite od toga. Pre Toleta je bio vas Terzic, vas Bata Bulatovic, pa ste onda uzimali titule. Shvatio bih ja tu pricu Tole, da vi dobijete derbi pa mi namestimo ostale utakmice ali vi ne mozete ni bod da uzmete u derbiju, a to jako boli :) E necu vise ni da te trolujem ni da ozbiljno pricam, ti se pozivas na Fergusona, Dusana Bastu i Boleta Jankovica, neverica.

Nema ljutis, teramo samo segu, posalicu xexex LOLISKA

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.