Crvena Zvezda vs Partizan

1. U 6 je utakmica, to u 5 i 15 je vjerovatno neka emisija.

2. Ma mala nevesta bre! Gde baš tad? :) E ako je u 6 onda sam mirna. :)

3. A jebo te, ovi debili kod nas sa rtrs-a će izgleda davati radio prenos! Pa će da pobijem sve ako ga ne bude na tv-u!!!1

4. Odes Sele na ovaj sajt, imaces dobar strim, pa gledaj tu ako ne bude prenos.

http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html

5. Ma mi se dogovorili da gledamo u kafani, jebem li ih u dupe! Zna li iko da li na totalu ima Prva?

6. Ma ima sigurno. Nemam Total, ali nemoguće da nema.

7. Biće izvještaj na poluvremenu između dvije turske serije.

Inače, ja glupljih izjava od ova dva športska kolektiva dugo nisam čuo. Svaka čast pojedincima koliko su ostrašćeni.

Sirove strasti, k'o u osnovnoj školi.

8. Super. Sad samo treba naći kafanu koja ima total. Znam da ima jedna, al se ne mogu sjetiti koja, pa da ga jebeš...

9. IMATE KORNFLEKS!

10. Ово ће да буде један од најгорих дербија икада.... Док се Ђура и Лукић препуцавају, фудбал нам тоне све дубље и дубље.... Кипрани, које смо пре цепали у квалификацијама добили клуб који игра 1/8 финала, а наши сад губе од друге поставе Рена и ирских конобара....

11. jea,praznik fudbala opet,sve spremno za pochetak 141og derbija,grla na gotovs,pivo se hladi!
    navijachima oba tabora zhelim da odgledaju jednu finu utakmicu,pa da vidimo ko ima vishe sreche,poshto nema nekog prevelikog znanja!

12. kako lep dan za društvo uz xnu pored tv za derbi!
    osećam da će da bude neki nelogičan rezultat,beš mi sve.

13. Ово ће да буде један од најгорих дербија икада.... Док се Ђура и Лукић препуцавају, фудбал нам тоне све дубље и дубље.... Кипрани, које смо пре цепали у квалификацијама добили клуб који игра 1/8 финала, а наши сад губе од друге поставе Рена и ирских конобара....

+1
    Ispušili smo ga kolektivno.

14. navijachima oba tabora zhelim da odgledaju jednu finu utakmicu,pa da vidimo ko ima vishe sreche,poshto nema nekog prevelikog znanja!

Ne zajebavaj Zoki hahah.
    Kakav bre Derbi , Kakva fina utakmica , Kakvi navijači , Kakve pičke Materine ?
    Više nismo ni za kurac , ne mogu da vjerujem da će neko večeras moći da slavi.. Glup je onaj koji se ponosi ovakvom pobjedom , ovakvom titulom i ovakvim peharom.

15. Ово ће да буде један од најгорих дербија икада.... Док се Ђура и Лукић препуцавају, фудбал нам тоне све дубље и дубље.... Кипрани, које смо пре цепали у квалификацијама добили клуб који игра 1/8 финала, а наши сад губе од друге поставе Рена и ирских конобара....

slažem se

navijachima oba tabora zhelim da odgledaju jednu finu utakmicu,pa da vidimo ko ima vishe sreche,poshto nema nekog prevelikog znanja!

lolo upravu si :)

16. A to fudbalsko prepucavanje je tolko debilno i plitko ko potok da to nije normalno.Jebote kad pogledam sportske sajtove nemož da ne naiđeš na neku genijalnu izjavu midzeta il manekena a naše izjave su još debilnije

17. to su samo moje zhelje,jbga,ja bih voleo da je tako,kad se vech prepucavamo,da to ima smisla!

18. Cigani, skidajte gaće i polako počnite da nanosite vazelin u predelu čmara. Dijara već šamara mačora u svlačionici.

19. И Марковић да скине мрак са циганштуром вечерас да би имао среће у каријери. Да осети дечкић шта је циганска пичка. Спортски поздрав

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.