Crvena Zvezda vs Partizan

1. А јесте канта Вукић, то стоји.

2. Сама чињеница да је Звонимир Вукић "поломио кичму" некоме говори о квалитету тимова. Тако да, да, то јесте њесра.

Benisijo, malo manje seri i menjaj nik u Kalimero.

3. Ово бре није фудбал, ја сад гледам Муриња и Реал и то је прави фудбал, а не ово говно уз које бих се успавао, да онај коментатор онолико не урла

4. Ово бре није фудбал, ја сад гледам Муриња и Реал и то је прави фудбал, а не ово говно уз које бих се успавао

Ja zamalo nisam zaspala. :) Al ozbiljno.

5. Benisijo, malo manje seri i menjaj nik u Kalimero.

Јок, нема потребе за тим. Ја се не жалим ни на шта.

6. А јесте канта Вукић, то стоји.

Kanta obleti vaša tri parmaka i metnu je između stative.

7. Kanta obleti vaša tri parmaka i metnu je između stative.

Па добро, они нису канте, они су корита.

8. Neverovatno koliko ovi srece imaju. Dokle ce vise ovako?

9. Hahaha, SREĆA. Mi odosmo na +7, a vi kako te?

10. ЈеаБич, и срећа треба да се заслужи. Ми смо имали пенал, нисмо га дали, Борха је имао зграду испред себе и није погодио у њу, на 2 метра. Е па... Заслужили смо пораз, реално.

11. Dokle ce vise ovako?

Dotle dok zvezda ne otkrije da postoje energetska pića i ne puštaju Ramštajna pre utakmice. :)

12. Како су мутави ови цигани. Ја им наместим пенал и они опет изгубе.

13. Jesmo zasluzili poraz kad nece nista u mrezu. Ovo me podseca na igranje PES-a sa cimerom, isto ovakvim userom.

14. Идемо даље, заслужено, глупи смо и играли смо ко говна :/

15. Ма мене само чуде ови који славе победу, а и да смо ми победили ја бих био у бедаку. Па погледај бре, као да мрцине играју на терену, и гробарске и наше.

16. Ма мене само чуде ови који славе победу, а и да смо ми победили ја бих био у бедаку. Па погледај бре, као да мрцине играју на терену, и гробарске и наше.

Мени није јасно, како их није срамота оних 45000 људи.

17. Вучице шта сам ти ја оно рекао јуче?

18. Ма, нек славе. И треба да славе. Ми смо говна, они су сила.
    Само, после кад се деси неки Шамрок, Петержалка и Генк, онда су и они говна.

19. Zvezdi bi bolje bilo da pošalje one svoje crnce u Afriku da ganjaju tigrove.
    Uglavnom, utakmica je bila dobra, pobjedio šampion i kul.
    Nego drago mi je bilo vidjeti Markovića i Lazovića da pokazuju da mogu nositi svoje klubove.
    Eto toliko.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.