Crvena Zvezda vs Partizan

1. А јесте канта Вукић, то стоји.

2. Сама чињеница да је Звонимир Вукић "поломио кичму" некоме говори о квалитету тимова. Тако да, да, то јесте њесра.

Benisijo, malo manje seri i menjaj nik u Kalimero.

3. Ово бре није фудбал, ја сад гледам Муриња и Реал и то је прави фудбал, а не ово говно уз које бих се успавао, да онај коментатор онолико не урла

4. Ово бре није фудбал, ја сад гледам Муриња и Реал и то је прави фудбал, а не ово говно уз које бих се успавао

Ja zamalo nisam zaspala. :) Al ozbiljno.

5. Benisijo, malo manje seri i menjaj nik u Kalimero.

Јок, нема потребе за тим. Ја се не жалим ни на шта.

6. А јесте канта Вукић, то стоји.

Kanta obleti vaša tri parmaka i metnu je između stative.

7. Kanta obleti vaša tri parmaka i metnu je između stative.

Па добро, они нису канте, они су корита.

8. Neverovatno koliko ovi srece imaju. Dokle ce vise ovako?

9. Hahaha, SREĆA. Mi odosmo na +7, a vi kako te?

10. ЈеаБич, и срећа треба да се заслужи. Ми смо имали пенал, нисмо га дали, Борха је имао зграду испред себе и није погодио у њу, на 2 метра. Е па... Заслужили смо пораз, реално.

11. Dokle ce vise ovako?

Dotle dok zvezda ne otkrije da postoje energetska pića i ne puštaju Ramštajna pre utakmice. :)

12. Како су мутави ови цигани. Ја им наместим пенал и они опет изгубе.

13. Jesmo zasluzili poraz kad nece nista u mrezu. Ovo me podseca na igranje PES-a sa cimerom, isto ovakvim userom.

14. Идемо даље, заслужено, глупи смо и играли смо ко говна :/

15. Ма мене само чуде ови који славе победу, а и да смо ми победили ја бих био у бедаку. Па погледај бре, као да мрцине играју на терену, и гробарске и наше.

16. Ма мене само чуде ови који славе победу, а и да смо ми победили ја бих био у бедаку. Па погледај бре, као да мрцине играју на терену, и гробарске и наше.

Мени није јасно, како их није срамота оних 45000 људи.

17. Вучице шта сам ти ја оно рекао јуче?

18. Ма, нек славе. И треба да славе. Ми смо говна, они су сила.
    Само, после кад се деси неки Шамрок, Петержалка и Генк, онда су и они говна.

19. Zvezdi bi bolje bilo da pošalje one svoje crnce u Afriku da ganjaju tigrove.
    Uglavnom, utakmica je bila dobra, pobjedio šampion i kul.
    Nego drago mi je bilo vidjeti Markovića i Lazovića da pokazuju da mogu nositi svoje klubove.
    Eto toliko.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.