Crvena Zvezda vs Partizan

1. JOŠ JEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !
    ŠĆEPOVIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ !

2. Nažalost, Zvezda je još jednom išarana iŽlučevinom po fejsu.

3. Kakvo je govno ovaj Tole! Kako namešta da Zvone dribla pola tima Žlezde i da Šćepara bude brži od Vilote. I stative nabubrele. Duvajte ga, pičke ciganske!!!

4. Duvajte ga, pičke ciganske!!!

EDIT

TI SI ZVEZDIN ČETNIK ROBERTEEEEEEEEEEEEE !

5. Какве преваре од играча играју ову нашу лигу кад им Крстајић, Вукић и остали пензионери држе часове годинама. Бајковићу ако буде опет каснила плата, може да се обрати нашој благајни...

6. Jebi je ...Krivo mi što ne odigrah mrtvi tiket, mrzilo po ovoj hladnoći da idem do kladže..
    Stanoje za selektora... Čestitam na n'toj tituli

Duvajte ga, pičke ciganske!!!

Niko ništa nije reko, ti kao klasičan tarzan prvi potpaljuješ...

7. Kakvo je govno ovaj Tole! Kako namešta da Zvone dribla pola tima Žlezde i da Šćepara bude brži od Vilote. I stative nabubrele. Duvajte ga, pičke ciganske!!!

Čemu ovo? Zvučiš kao isfrustrirani ostrašćenik. Ako troluješ ok, ako ne, Blic sport ti je na drugoj internet adresi, taman bi se uklopio.

8. Kako menjate retoriku kada dobijete po guzi. Neka sam ljakse, ali ajde ograničićemo ovo duvanje na ove objektivne koji su videli da je bio čist penal.

9. Crvena Zvezda promenila ime ... Sad se zovu FK Tovarnik ...

Utovaaaaaaaaaraj .... :)))

10. Ја се нешто не разумем у фудбал, као мали сам наводно навијао за Партизан, више ме не занима фудбал нешто превише, а и није више занимљив као што је некад био. Оба тима су наша, а добар део у њима су црнци, ал' тако је ваљда свагде. Контам да немамо нешто посебно добро од фудбала, мало забаве, а после избије пичвајз, као што ће вечерас вероватно бити, а већ је полако почело како јављају.
    Само моје мишљење...

11. Kako menjate retoriku kada dobijete po guzi. Neka sam ljakse, ali ajde ograničićemo ovo duvanje na ove objektivne koji su videli da je bio čist penal.

Не сери.
    Звезда је лоша, Партизан такође. Победили сте на срање, као и у већини скоријих дербија.

12. Šta je sad, Ganjani, sad se povukli? Gdje je onih vaših 3:0?
    Ako išta mrzim to je neobjektivnost. Sad istrpite prozivke, zaslužili ste.

Meščini da je bila stativa, a i Šćepara je bio u ofsajdu.

13. Rosoneri

Partizan dobija samo zato sto su trenutno malo manje govno.

Kakav sam analiticki mag.

14. Срамотно је што су ово срање од утакмице пуштали. Нисам се ни радово кад је Партизан дао го'.

15. Neverica. A jeste li čuli komentatora? :))

16. da vukić nije dao go ja bi prespavao ovu utakmicu. Partizan igrao 10 minuta kao "dobro", dao golove kad je imao šansu, fala na gostoprimstvu, do sledećeg derbija.

17. Не сери.
    Звезда је лоша, Партизан такође. Победили сте на срање, као и у већини скоријих дербија.

Priznajem. Posebno je sranje bilo ono kad je Zvone polomio kičmu trojici mamlaza i metodom rasno penetrirao pored Bajka Hobotnice. To je bilo teško njesra.

18. Ako je Vukić dao go iz sranja onda jebiga, a vala i onaj Šćepović, nije ni ono go iz sranja.

19. Zvone polomio kičmu trojici mamlaza i metodom rasno penetrirao pored Bajka Hobotnice

Сама чињеница да је Звонимир Вукић "поломио кичму" некоме говори о квалитету тимова. Тако да, да, то јесте њесра.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.