Crvena Zvezda vs Partizan

1. Pa naravno kad ste komunisticki klub i Tito vas je gurao hihih !

Jeste, Tito je uveo to da se igraci mobilisu i onda im se ponudi da igraju u Zvezdi ili da idu da kopaju rovove.
    Decxko, previse ti je ocigledno to trolovanje, ajde reci ljudima ciji si dupli.

2. Ocu, ako ti meni kazes zasto toliko patis ali bas ono patis, patis, patis, jako, jako patis. Moze i na pvt. Sve najbolje ljudino, puno srece i zdravlja u zivotu :)

3. vimstatiustau
    Партизан је био 11 година без иједног јединог трофеја: од 1965. до 1976. године.

Pa naravno kad ste komunisticki klub i Tito vas je gurao hihih !
    Pokusao i Tole da vas progura penalom ali ne pomaze ni to, nono :)

Ти си, ДЕЦХКО, ретардиран као и велика већина навијача Партизана. Па ви сте били Титов клуб. Вас су основали у Загребу као војни клуб и као одговор на оснивање Звезде у Београду од стране обичног народа, односно омладине. А онда се неко сетио да би требало да вас пребаце у Београд јер је, забога, војни клуб морао да буде у главном граду. У Југославији се знало да Партизан државни пројекат, али се тада поштовала воља већине, па није смело да се иде против воље народа који је највише навијао за Звезду и Хајдук. А онда кад је дошао Слоба, онда је морало да буде само како власт жели (Мирко Марјановић и Вучелић некад, а сада: Тадић, Дачић, Динкић, Љајић...), а не народ. Зато сте и процветали последњих 20 година. Једина титула коју сте поштено освојили је она из 1993. године. Титуле из 1994., 1996., 1997., 1999., 2002., 2003, 2005. као и ове последње 4 су све последица мућки и превара.

Све оно за шта ви нас оптужујете, то сте ви радили. Позивате се на Миљанића, а Миљанић је постао председник ФСЈ-а тек после Светског Првенства у Италији '90. Миљанић је од 1982. до 1990. године био генерални секретар и савезни капитен. Шајбер је тада био главни. За време Миљанића, Пиксија и Толета сте ви куповали титуле, а не ми.

И Барселона у Шпанији доминира последње 4 године, али ће увек бити мањи клуб од Реала, тј. вечити други шпански клуб као што ћете ви увек бити вечити други иза Звезде.

4. Ne patim, apsolutno me zabole kurac sto ste nas dobili, nije ni prvi ni poslednji put. Ja sam ionako bio ubedjen da cete nas dobiti, cak sam hteo da stavim pare na Partizan, ali mi nisu dali da singliram u kladzi. Jebiga, danas bih bio bogatiji za 1700 djunti. Meni taj osecaj patnje zbog sporta nije poznat, kao sto je navijacima Partizana, koji pokusavaju da nadju utehu u nezasluzenim pobedama.

5. Real je na plus 6 protiv Barse a vi ste na minus 7, hop cup.

6. Pošto preti kurcšlus, tema se lokuje do narednog derbija.

P.S. PIČKE CIGANSKE LOLO

7. Одгледах сад најзанимљивије детаље са меча. Туга је кад на таквом прегледу они морају да прикажу сваки јебени шут на гол да би било материјала за видео. Промашен пенал Евандра, а није ни лоше шутирао, још један омашен зицер Борхе, и евентуално још једна пристојна шанса Звезде, уз два гола Партизана оба, после дебилних реакција Звездине "одбране" ми само говоре да нисам много фудбала пропустио тиме што нисам гледао утакмицу. Сад бих рекао: "Јебига, нисам могао, полагао сам ФЦЕ испит, штета, пропустио сам добар фудбал". Али је отрцано, а и нисам ништа пропустио. Да ли је пенал био нисам видео. Али ни Звезда ни Партизан са оваквом игром неће уопште доћи у позицију да играју са рмунским/ирским/сибирским конобарима. Превише су лоши.

На постове ових квази тролова нећу да одговарам. Био је интересантан до трећег поста, а сад врти исту причу. Сморио је.

8. Idemo momci, nova tura nova avantura.
    2:1 za Partizan jer to tako mora bit.

9. ALE ALE ALE OOOO GROBARE DA KARAMOOO

10. Дакле, као што сам већ рекао, 4:1 за Звезду.

11. UDRI CRNO-BIJELE ŽOHARE!!!

12. PICKE GROBARSKE, PUSITE NAM CRVENO-BELI KURAC!!!1

13. Inace, danas 2:0 za Partizan.

14. 2:1 za Partizan, i sad citam komentare i ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje tvrde da je Zvezda bolja DECKI OD PROSLOSTI SE NE ZIVI!

15. DECKI

Ovde se prica na srpskom, zajebite vas jezik.

16. 3:1 za Zvezdu.
    Karaćemo ih silovito!

17. Nemamo tim da bismo mogli da kažemo da smo bolji.
    Da se uzdamo u srce i entuzijazam, i naravno podršku sa Severa.
    Očekujem pun stadion i karneval na tribinama.

OOOOO, MI TEBI PEVAMOOOOO,
    I KADA GUBIMO, I KADA VODIMOOOO,
    MI TEBI PEVAMOOOOO.....

18. Биће тесно, играће с резервом и једни и други јер је ово тек полувреме.

19. Мада очекујем да Звезда мало више нападачки почне.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.