Crvena Zvezda vs Partizan

1. Ovde se prica na srpskom, zajebite vas jezik.

охохохо, у буљу! лоло

2. Jebem i' u večernji termin.

3. Opet ovo?

Da probam da parafraziram nekadašnje novinare radio B92 Miška Bilbiju, i Srđana Anđelića alias Mjehura Ubicu: "Danas se u Beogradu igra ono što neki nazivaju derbijem. Igraju Zvezda i ovi drugi."

4. Ko će dočekati sedam sati? Jebem ti organizaciu. Još sam ustao ranije danas. Ima da zaboravim na utakmicu.

5. Dabe, na koju utakmicu? ;-)))))))))))

6. Очекујем прави ватерполо резултат. 5:1 за Партизан.

7. Očekujem "kvalitet" igre, kao kada bi vaterpolisti zaigrali fudbal.

8. Само нека утакмица буде права првенствена! И да не буде уједно и права фудбалска представа.

9. Nema sanse da utakmica izadje iz 0-2, i da Zvezda dobije. Dakle 0-0, eventualno 1-1.

10. Ja očekujem pravu "prvenstvenu" utakmicu u našem hramu fudbala, i neka pobedi bolji, uostalom niko od nas ne navija za pogrešan tim.

11. Ти си, ДЕЦХКО, ретардиран као и велика већина навијача Партизана. Па ви сте били Титов клуб. Вас су основали у Загребу као војни клуб и као одговор на оснивање Звезде у Београду од стране обичног народа, односно омладине.

Ja ne mogu da verujem da postoje stvarno likovi koji veruju u ovo.

12. KOMPLEKS ..hh...

Samo nek pobedi bolji, kvota 3.25..milina

13. А онда се неко сетио да би требало да вас пребаце у Београд јер је, забога, војни клуб морао да буде у главном граду. У Југославији се знало да Партизан државни пројекат, али се тада поштовала воља већине, па није смело да се иде против воље народа који је највише навијао за Звезду и Хајдук.

Brate.....au.....

14. DŽONE GROBARU, JEŠĆEŠ SARMU DA SE UTJEŠIŠ POSLIJE PORAZA VEČERAS!!

15. А онда кад је дошао Слоба, онда је морало да буде само како власт жели (Мирко Марјановић и Вучелић некад, а сада: Тадић, Дачић, Динкић, Љајић...), а не народ. Зато сте и процветали последњих 20 година. Једина титула коју сте поштено освојили је она из 1993. године. Титуле из 1994., 1996., 1997., 1999., 2002., 2003, 2005. као и ове последње 4 су све последица мућки и превара

Ako svi vi stvarno verujete u ovu gomilu gluposti, onda stvarno treba da prekinu bilo kakve rasprave sa vama jer ovo je....pa ne znam....ne, nije više ni smešno.

16. DŽONE GROBARU, JEŠĆEŠ SARMU DA SE UTJEŠIŠ POSLIJE PORAZA VEČERAS!!

IMAM 10 SARMI U ZAMRZIVAČU.....10!!!!!

17. Samo onom gore da napišem da ako već ne poznaje materiju i kako su nastali Partizan i Zvezda i sva dešavanja u vezi ova dva kluba, nego citira sektaška saopštenja, onda ne treba ni da piše te milion puta napisane izmišljene gluposti koje su gore izmišljanje i sektašenje od Alise u zemlji čuda.

18. Dzoni, nasa je titula, evo vam ga kup pa ga nabijte tamo gde sunce ne sija, da ne kazem u cmar!!!!1

19. Оптимистични као и увек ови цигани. Тако је бедак већи :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.