Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
охохохо, у буљу! лоло
Jebem i' u večernji termin.
Opet ovo?
Da probam da parafraziram nekadašnje novinare radio B92 Miška Bilbiju, i Srđana Anđelića alias Mjehura Ubicu: "Danas se u Beogradu igra ono što neki nazivaju derbijem. Igraju Zvezda i ovi drugi."
Ko će dočekati sedam sati? Jebem ti organizaciu. Još sam ustao ranije danas. Ima da zaboravim na utakmicu.
Dabe, na koju utakmicu? ;-)))))))))))
Очекујем прави ватерполо резултат. 5:1 за Партизан.
Očekujem "kvalitet" igre, kao kada bi vaterpolisti zaigrali fudbal.
Само нека утакмица буде права првенствена! И да не буде уједно и права фудбалска представа.
Nema sanse da utakmica izadje iz 0-2, i da Zvezda dobije. Dakle 0-0, eventualno 1-1.
Ja očekujem pravu "prvenstvenu" utakmicu u našem hramu fudbala, i neka pobedi bolji, uostalom niko od nas ne navija za pogrešan tim.
x/x
Ja ne mogu da verujem da postoje stvarno likovi koji veruju u ovo.
KOMPLEKS ..hh...
Samo nek pobedi bolji, kvota 3.25..milina
Brate.....au.....
DŽONE GROBARU, JEŠĆEŠ SARMU DA SE UTJEŠIŠ POSLIJE PORAZA VEČERAS!!
Ako svi vi stvarno verujete u ovu gomilu gluposti, onda stvarno treba da prekinu bilo kakve rasprave sa vama jer ovo je....pa ne znam....ne, nije više ni smešno.
IMAM 10 SARMI U ZAMRZIVAČU.....10!!!!!
Samo onom gore da napišem da ako već ne poznaje materiju i kako su nastali Partizan i Zvezda i sva dešavanja u vezi ova dva kluba, nego citira sektaška saopštenja, onda ne treba ni da piše te milion puta napisane izmišljene gluposti koje su gore izmišljanje i sektašenje od Alise u zemlji čuda.
Dzoni, nasa je titula, evo vam ga kup pa ga nabijte tamo gde sunce ne sija, da ne kazem u cmar!!!!1
Оптимистични као и увек ови цигани. Тако је бедак већи :)))