Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahahahah jebac bolje da idete na duplu krunu :D cuj nije vam vazan kup oumajgad
Budimo realni, komunjare su i jedni i drugi bili na početku.
E sad, CZV je valjda nastavak FK Jugoslavije. Ne znam da li je PFC nastavio rad nekog kluba od ranije ili su oni krenuli otpočetka, ali me nešto ni ne zanima. Oba kluba su nastala u komunizmu.
E sada moje ozbiljnio mišljenje o tekmi.
Neće biti puno golova.
1-0 ili 0-1.
Ne mora da znači da sam u pravu, ali mislim da neće biti zaletanja. Igra se još jedan, a to kući ili u gostima i nema toliko veze kada su klubovi udaljeni na pljuv jedan od drugog. Druga tekma odlučuje. Po meni, Partizan ima kvalitetniju ekipu, a Zvezda iskusnijeg trenera (mislim na JSL i Beogradski Derbi iskustvo). Opet Zvezda ulazi u ovaj meč sa nešto većim, kako da kažem, poletom, zbog smanjenja razlike u ligi i naša dva kiksa, dok mi ulazimo malo nervozniji, zbog lošeg starta, atomosfere u klubu kao i na tribini. Nekolicina iskusnih igrača su takođe naša prednost.
Mislim i da će biti izuzetno gruba utakmica, sa mnoštvom startova koji su za zatvor, ali i sa mnoštvom foliranja. Sama igra neće biti lepa za oko, čak mislim ni mrvicu lepa za oko, ali opet koji Derbi je lep za oko.
NE KAŽE SE ČMAR NEGO ČVAAAAR!!!!111"!!"!!
Biće 4-6. Kad vam ja velim.
Dabe, imaj na umu da se ta Jugoslavija se prethodno zvala Srbija! I sigurno nije komunistička tvorevina (ako je to nekome bitno).
Oni sada prodaju priču da su nastali od BSK-a, a istina je da je prav(n)i nastavljač tradicije BSK-a - OFK Beograd.
Koji BSK, jebote? Oni su BSK-u samo uzeli stadion. BSK je danasnji OFK.
A Jugoslavija se prvobitno zvala Velika Srbija.
A sada je Velika Crvena Zvezda ;-))))))))))
Pa jeste to, Dože, ali je klub nastao u komunizmu. A što se tiče OFK-e i BSK-a, čitao sam neki poveći članak u Politici gdje su tvrdili da ta dva kluba u stvari nemaju takvu istoriju kako se priča, odnosno da je istorija BSK-a prisvojena od strane OFK-a. Baš sam bio iznenađen.
JEBI GROBARE!!
EDIT: Evo, http://www.politika.rs/rubrike/Sport/sportske-price/Vek-OFK-Beograda--prevara-veka.lt.html
taj rad... poznajem dva čovjeka iz mrkonjića koji navijaju samo za OFK, starija gospoda i kažu da za taj klub navijaju svi stari BG intelektualci...
a o tekmi, ma opizdiću 1 da imam za koga navijati do večerašnjeg derbija siti - čelsi
Zvezda će igrati mnogo bolje, imaće barem 5-6 stoprocentnih šansi, možda čak i jedan penal. Utakmica će završiti 1:0 za Partizan nekim šugavim golom koji će postići desno krilo preko kurca, možda čak i Zvezdin bek... Jebeš naš fudbal.
X 100%
Glupi i jedni i drugi
Bruce, u par recenica si opisao poslednjih dez derbija. Cigani igraju bolje, prave vise sansi, izmase ih jer su sakati i na kraju stoka franjevacka da gol na neki user preko kurca.
Треба одложити дерби док се не утврди предисторија клубова. Као што се то ради у свим цивилизованим земљама.
Pa to i pišem, svaki put gledam i svaki put mi se plače - još kad RTS prenosi pomislim da Šotra režira derbije...
Jos kad Strajnic prenosi. Da ti se smuci...
Ona grobarčina ušljiva, futava.
Strajnic nije grobar, on je govnar. Vise bih voleo da na ulici ugazim u govno, nego u strajnica.
Sto se tice kvaliteta igre, pokusacu da izbrisem iz pamcenja sinocni derbi Milan - Juventus, inace ce igra u derbiju delovati jos jadnija nego sto ce zasigurno biti.
Јел има где пренос сем на Арени спорт?