Crvena Zvezda vs Partizan

1. Момци полако али сигурно одустају.

2. Страја је наш
    Дува га Фирмаш

ПС: Извињавам се фирмашима али не пада ми ништа друго на памет :)

3. E pobegli smo sa teme.
    Jel ima neka nova informacija tamo iz vašeg tabora i jel počeo B92 da bode nešto o huliganima i to. Nisam gledao po netu danas?

4. Ништа још. И мене зачудило.

5. I ne falite ste da ste prebili Olimpiju u basketu.

6. da ste prebili Olimpiju

Искрено, нисам ни знао. Не пратим толико баскет. Фудбал ми није најбитнији, али баскет не могу никад са фудбалом да нешто поредим, иако то није тачно. Квак? †

7. mašite temu momci, ovo je vezano za Derbi.
    i men' ščini kako bi ovaj mogao da bude nešto posebno. već dve godine praktikujem odlazak na derbi sa društvom autobusom ili kombijem, gde možda ima šes' delija i čet'ri grobara, pa pre derbija ide obostrana prijateljska prozivka uz zajedničko napijanje, a posle pomeranje dupeta. s' tim što su do sad uglavnom oni nama pomerali bulju, al' doći će i naše vreme, nadam se već sad u sredu.
    verujem u vešovića, pa majku mu, ne mož' dvaput da omaši onoliko, kuću promašio dabogda. pu, pu, da ga ne ureknem, biće on dobar. i kaluđerović kao džoker, vreme je da proradi. a od ogija očekujem samo jedan onakav kao protiv bajerna, i posle mož' da leži na centru, što se mene tiče (čisto da ne bude u ofsajdu).
    inače, ne vidoh da neko konkretno zna sastave, pa da vam predočim:

Prosinečki je izdiktirao imena sledećih igrača: Stamenković – Ninkov, Ćosić, Adi, Tošić – Mijailović, Kadu, Evandro – Borha, Koroman – Jevtić.

Stanojević je odgovorio svojom postavkom: Stojković – Miljković, Savić, Krstajić, Lazevski – Petrović, Vukić (Smiljanić), Ilić, Babović – Iliev, Tejgo.

standardno, ne verujem da će biti više od jedne do dve promene u oba tima od prikazanih.

8. Џони, јеси ли ти једини гробар на теми? Има их ко кусих паса! :)

9. Vidim da se Grobari ovde na temi pribojavaju igranja Koromana, ali ja bih 10 godina života dao da čovek ne igra.
    Tim iz Jagodine treba da istrči, uz eventualno neku korekciju, ali Evandro, Vešović, Mijailović i Jevtić MORAJU da igraju. To su jedini igrači u Zvezdi (sem onog nesrećnog Kadua, kod kog se nikad ne zna) koji ZNAJU sa loptom.
    A to će itekako da nam treba protiv onakvog veznog reda Partizana.

OFF: Kako mi se Mrmun primio na tekme, očekujem da mu za sledeću godinu i propusnicu nabavim :)))

10. Tošić

Земљо прогутај ме. Губимо у најави. :(

11. dobro, dakle sumiranje zvezdinog tima:
    trupac na golu
    dva vola sa strane, dve mlade nade kao centralni defanzivni
    još jedan mladi kao zadnji vezni, jedan delimično promašeni brazilac i dva nova potencijalno omašena pojačanja u sredini
    a špic sa kombinovanim volom-trupcem i jednim budućim pojačanjem nekog kazahstanskog tima

mala šala, veliki sam ja optimista pred ovaj derbi (doduše, kao i pred svaki :)), nadam se pobedi zvezde. NAPRED ZVEZDO!

12. Џони није једини гробар на теми... АЈМ ХИР.

13. JohnnyBK
    Хексбол
    Mi tu imamo Đankija a on je ozbiljan igrač pa reko' da ga malo gurnem u vatru :D

Heksbol, moze

14. menijesamodosadno

Џони није једини гробар на теми... АЈМ ХИР.

Opet... MALO VAS JE GROBARI!!!! ;-)))))))))))

15. И ја сам Гробар!

Ја не идем на дерби.

16. Opet... MALO VAS JE GROBARI!!!! ;-)))))))))))

Еј, немој тако, већ их је тројица. Нема их више ни на Југу. :)

П.С. Кренуле прозивке, хихихи....

17. А шта знам, надам се да неће бити као прошли дерби, мртвило.

18. П.С. Кренуле прозивке, хихихи....

"Predigra".

19. Ajde predigraši čuvajte se da se ne uspucate ima još vremena do sutra u 10 :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.