Crvena Zvezda vs Partizan

1. Jel' se to meni ucinilo ili je Scepovic nabo glavom sudiju?! Onde je trebalo da padnu bar 2 crvena, sta je, niste navikli da se sviraju penali protiv vas?

2. Хахахахаххахаахха Џони... Ал тешко је бити објективан сад, ја све нешто мислим да јесје био пенал, ал нећу да једем говна, то ће неки стручњак у дневнику неком најбоље да каже

3. Дал да гледам дерби или филмове за старије?

4. Jel' se to meni ucinilo ili je Scepovic nabo glavom sudiju?! Onde je trebalo da padnu bar 2 crvena, sta je, niste navikli da se sviraju penali protiv vas?

И он и Вукић, маму им јебем у пичку. И онај будак Рнић се крсти онде, образ нема, дрво јаворово!

5. Ja sam objektivan, penal cist k'o suza. Zvezda je ostecena sto igraci Partizana nisu dobili crvene kartone, a Partizan je ostecen za nepostojeci ofsajd.

6. А јес, крсти се, а 3 секунде раније се у реплеју види како обавља Стојковићев посо :)))

7. Kolko se krsti ko da je u crkvi.

8. Шта је са овим линковима? Какав апгрејд?

9. Čini mi se da je važnost utakmice uticala na igru oba tima - KAKO JEBENO MRZIM OVU FRAZU

10. Kako ljude sere, ja ne mogu da verujem.

11. AAAAAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEEEEE

12. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!!!! JEBI GOVNA ZVONIMIRE !

13. Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

14. poduvasmo ga- opet...

15. Rekoh ja, mora da ih sere do kraja. A sad stupa na scenu formacija 6-3-1.

16. ПОГЛЕДАЈТЕ СЕМАФОР ПОГЛЕДАЈТЕ СЕМАФОР!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.