Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
I, je li vredelo? Da znam da li da bukmarkujem. :)
Dobro veče,jato moje vukajlijaško! :)))
Ja sam zadovoljna! :))
Gogo, ćao, i pozZ, jer mi počinje fudbal! :)
đe si gogoooo...
e nismo se razumjeli... staklena ti si čitala ovaj tekst što sam ja okačio??? nema veze dokle si stigla, hvala što si posvetila pažnju mom kraju :)))
a mislim da jacka priča o mojim definicijama i o toj jekavici ili sam ja pogrešno skonto?
Fudbal???
C,c,c,c,c.. :)))
Aj pozzz :))
Ćao Gogo! :)
Jeste Buri, stigla sam negde do trećine, i ne mogu da održim koncentraciju, previše je pisano kao da mi neko iz tvog kraja priča, a to nikako da pohvatam iz prve. :)
Pozdrav Žacka! :)
Кад вам каже Јанко
ma to i jeste lik koji je odavde, ali se davno odselio u novi sad i neš vjerovati predaje srpski u školi u koju je išla mylyca
Srpski? Interesantno... :))
Ola kompanjeros, šta ima novo?
Sedim sa namackanom kosom-farbala se i čekam još pet minuta da idem da je isperem :)
Виско, то је глупи компот
eee srpski dabome :)
đe si nato
E Gogo, i ja sam se večeras mackala. Koju koristiš?
Za par sati imaću jedno selo više buhahaha!
buri, iskreno, nisam čitala, ako te ne mrzi reci mi o čemu se radi....baš sam lenština, jelda?
Kakvo bre selo Elek, o čemu ti pričaš?
Поз људи! Други дан да радим по 16 сати... :( Чак сам успео да заборавим на дерби.
Haug!
Ma u ovoj ONLINE igrici, ćornuo sam jednom liku selo, a još dva su u fazi zauzimanja.
Zar i ti, kume?
Pozdrav pridošlicama! :)
nato lik koji je davno otišao iz mog kraja napisao neki sastv o našem čovjeku u njemačkoj, pun našeg narodnog govora...