Ko poslednji, pobednik (113)

1. Meni nije smešno ama baš ništa vezano za bolesti.

2. Ja mislila da sam jedina loš slušač takvih viceva.
    Ali,zaista.Ne samo viceva,nego i priča o bolestima.Kad počnu u "ofisu" o tome,ja zagrebem,odem da pijem vodu,skuvam kafu,"raširim veš".. :)

3. Gledam tekmu, čitam strip, blejim ovde, pišem na blogu, a inače mogu da radim samo jednu stvar istovremeno!

Nešto se promenilo u meni u poslednjih deset minuta. Nešto veliko. Radim četiri stvari i ništa mi ne fali. Pomišljam na najgore.

4. Meni se desilo da se onesvestim na priču o porođaju. Na kulminaciju tog događaja samo mi je nešto zazujalo u ušima. :)

5. Ti imaš bebu??! :)))

6. Logično da si se onesvestila. ;)

7. Ratko ti si četvorostruka ličnost!
    Nisam ti bila na blogu neko vreme. Šta ima novo?

8. Myth,ti ako dnevno ne napišeš pet kratkih priča i omanji esej-k'o da nisi ništa ni radio :))

9. Valjda je nemam, niko ne vrišti trenutno u blizini. :)

10. Moje dame, fine ste mi.

natnat, valjda jesam, od sad. :))

Gogo, tako nekako. Možda vam javim dobre vesti uskoro. ;)

marcipan, proveri ti to još jednom. Čim se onesvešćuješ na viceve o porođaju, ima tu nešto. :))

EDIT: nat, nema ništa, u nekoj sam stvaralačkoj krizi zadnja tri dana. Polako, srediće se nešto. Čitam, valjda će mi nešto naiđe. :)

11. Mar,ima dana...vrištaćeš ti zajedno u duetu sa bebom-k'o ja kad sam bila mlada mama :)))))

12. E, Rale, hoće neko štampano izdanje možda?

13. natnat, možda bude, možda. Čekam neke odgovore, konkurse, pm... :)

14. I kvoterbek je pečen!

15. Ala zeeeevam, progutaću tastaturu....Mnogo je rano, ne znam šta mi je.

16. Eto vrištanje! Odličan lek protiv pospanosti. :))

17. Ja sam umorna k'o kuče,imala časove,ali mi se ne spava,mozak mi i dalje zuji i bojim se sutrašnjeg dana..

18. Ma Gogo, sutra je tvojim mukama kraj!
    Prekosutra ćeš već na svu bol zaboraviti :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.