Ko poslednji, pobednik (113)

1. BURI, MANI SE ĆORAVA POSLA, NAJBOLJE SE UČI PAR DANA PRED ISPIT!!

2. BURI, MANI SE ĆORAVA POSLA, NAJBOLJE SE UČI PAR DANA PRED ISPIT!!

BLAGODARIM... A NAJVIŠE SREĆE IMAM KAD NIŠTA NE UČIM...

3. PA ŠTO STUDIRAŠ ONDA, NESREĆAN LI SI NAM.. :))

Matrikse, šta da ti kažem, obaveza više, jebiga. :)

4. А што сам се истраумирао сад кад сам ишао на такмичење, идемо ми мини бусом и сад нека мала девојчица из другог клуба дели бомбоне и има 11 годиница, окрене се она ка мени и пита ме: ''Господине, хоћете бомбону?''. Ја и мој друг иза смо вриштали као 2 кретена. :)

5. Čuj gospodine. :) Pa mene Cigani oslovljavaju sa "gospodžo" par godina unazad! Popizdim svaki put. :)

6. NISAM NESREĆAN ŠTO STUDIRAM, NAPROTIV.... SAMO IMAM VIŠE SREĆE NA ISPITU KAD DOĐEM POLUSPREMAN, LAGANIJI ZADACI I TE FORE...

7. Haha kuma gospodža lololo

8. БУРИ НЕ ДЕРИ СЕ, КЊИГА ЈЕ СВЕТИЊА, А СВЕТИЊА СЕ НЕ ДИРА!

9. SKONTALA SAM BURI, LJUDINO, SAMO TE MALO ZEZAM!! :))

10. HAHAHA SVAKA TI ČAST... NEMA ŠTA, NALILA SI ME KO BOČICU... :APALUDIRA:

JA OVU TEMU GOTIVIM IZMEĐU OSTALOG I ŠTO MOGU DA SE DEREM, JER TO RADIM I U RL... MISLIM, JA DEREM!

11. KAAAAAAAABOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

12. РАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТАТА!

13. NISTE VALJDA OTIŠLIII?

14. ČITAMO I KOMENTARIŠEMO!!!

15. TO... IDEM I JA MALKICE...

16. pobjedice neko od moderatora... sviju će nas banovati i on će biti zadnji :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.