МАРВЕЛ

1. Колико сам видео не постоји тема посвећена једној од највећих (ако не и највећој) институцији у производњи стрипова.
    Па ето - Шта мислите о њиховим стриповима, цртаним и играним серијама, филмовима... Такође, шта мислите, да ли је МАРВЕЛ изгубио на квалитету од кад је продат Дизнију, да ли је исти к'о и раније или је чак и бољи?

2. Од Марвела ваља само Дедпул и још понешто, све остало им је мање-више го курац.

3. Јогурте мени је на клацкалици јер ме са нечим одушевљавају а са нечим нервирају опасно. Сад само чекам да изађе "Тор" па да видим која страна клацкалице ће превагнути...

4. Marvel je najbolji u biznisu sto se tice likova, imaju preko 500 likova, od kojih je svaki dobro razradjen. Sto se mene tice najbolji stripovi su oni koje je crtao i pisao Sten Li.

5. Mirko i Slavko svrsavaju po Marvelu .

6. Е да, заборавио сам Kick-Ass. KICK-ASS ЈЕБЕ!

7. Гледао сам пре неки дан Ултимејт Авенџерс и добар је онако - данас ћу да гледам други део па ћу и њега да прокоментаришем... И да једва чекам прави филм 2012-е да изађе а не само цртани..

8. sta znam, meni je DC Comics nekako bolji....vjerovatno jer su likovi prisutniji kod nas...
    batman i superman prvenstveno, pa flash, green lantern....

uopste, malo ljudi kod nas zna ponesto o stripovima, kao i junacima...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.