Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa ja bi pre da se mi brćkamo u jezercetu, prolazi meni i tako vreme fino ;)
Jes, vreme ovde prolazi više nego brzo. Moram i ja sada malo u neke papire, drage kolege. Kvakćemo se uskoro. odBUĆ.
Iskačem i ja iz jezerceta....Ela....održavaj ga toplim......i ovo zvuči nekako...;D
hahahaha ne znam ja o čemu ti pričaš :DDD
Ma o jezercetu :)
Добро јутро патке! Данас је леп даан! Квак!
Jutro kapiten! :)
Ma dan jeeeeeeeeeee...jebe kevu! ;)
Samo mi žao što sam na poslu, a tako bih šetala po Adi...
Верујем да ћеш изаћи у 12 са посла, тако да ћеш моћи лаганооо.. :p
Gotovo da sam i ja sigurna u to :)
Već sam planirala za danas šetnju ili vožnju rolera po Adi :)
Хехехехе, шмекерски. :) Ал' боли те уво, кад можеш да уфатиш кривину. :) Излетиш до Аде и објасниш неке ствари :)
Pa to. :)
Šta ti? Opet zatrpan poslom kao juče?
Да, имам нека срања која нисам стиг'о јуче да завршим. Имам неких 150 пошиљака да пошаљем студентима. А пре тога морам сваку да одштампам, напишем цифру коју дугују, ставим печат, потпис и у коверту. :) Смарачи мени дали то смарање. Ал' добро, опет се не жалим. ;)
Ma boli te perce, bolje to nego da mešaš malter :D
Ja sam planirao da sutra sa posla zbrišem i vozim Bajs na Adi. Rado bih sa tobom, Ela, ali radiš šes' sati kraće od mene :D
Kvaksno, samo radi. Jednom ću vam objasniti svoj posao (još samo mesec dana, doduše), pa ćete videti kako vam je lepo :P
Хахахах, реално! лололо
И ја сад на кратко напуштам зерцеје, ал' се ћамвра брзо. :) Квакачау!
Agi, ja 6 sati raim sve ukupno :PPP
Odoh i ja, eno me kolega zove na terasu, skuvao kaficu... ;)
Znam, dobro. Malo sam preterao. Dolaziš pre mene na posao jedan sat, a odlaziš 3 :)
Danas, doduše, bežim ranije. Kibamo od Putina.
Evo mene samo da se javim na kratko, sjebaše me poslom al' ste mi nešto nedostajali pa reko' da bućnem noge malo u jezero...
Vidim da je 'vatanje krivine tema....Ja ne radim u petak.
JUPIIIIIIIIIIIII KVAK
Уууу и ја би дао све да не радим петак. Један продужени викенд не би мог'о да шкоди никако. Квакастрофа је то што ми се то до сад није десило.