OJHA!
'De si, bux, legendo!
Alo...oćel kera? :D
više mi se sviđa ovako nego zvanično, mada heraldički ne smete imati ni krunu ni orla
đes Pex, YT aploderu!
haha Bruce, pročitao si mi novu defku, m? ;)
Ma malo sam oronula na toj slici, ali nisam baš ni za bacanje :D
To mi odgovor, a? :)
naravno da sam pročitao, sve sam pročitao... imaš i koment :)
Videla sam maločas koment, smejem se još uvek :D
ima stara fora kad baba kupa unuka, a on pokaže na onu svoju sramotu pa pita "Baba, šta je ovo?", kaže baba "Cipiripi", opet on pita "A ima li deka cipiripi?", a baba će "Nema, sine, deka ima samo cipi..."
hahahahahahahahahahhaahaa prvi put čujem :)
jooooj, taj fazon je stariji od Dare Bubamare :)))))
he he pa ja sam još mala... ;)))
ima cela grupa fora za masne fote - znaš ono kad se sretnu matorci pa bi malo da vulgarizuju veče, a da deca ne razumeju... :)
Ne...? :)
u jebiga, zaboravio sam da se ti ne sećaš vremena pre interneta...
nekada davno u Srbiji (koja se tad zvala Jugoslavija, iz nekog razloga kojeg se više niko ne seća), postojala su samo dva TV kanala i na oba je bilo isto sranje... telefoni su bili analogni, sa točkom koji se okretao pri pozivanju i nisu pamtili ni jedan broj... e, tad su matorci odlazili u parovima u goste jedni drugima i vodili decu sa sobom (jer je svako imao po par komada te divljači), a onda su hteli u razgovoru da budu malo "slobodniji" (otprilike kao mi na jezercu), ali NISU MOGLI, a nisu mogli jer su male dečje uši, nenavikle na vulgarizme tipa: "Jebaću ti mater ako opet dobiješ jedinicu kod one kurve raspale!" pomno pratile svaku reč... tada su matorci koristili fore i šifre u komunikaciji da bi izbegli da deca skontaju... a zaboravili su da su meni kupili anatomski atlas čoveka i da su 2000 figura veneris sakrili ispod dušeka...
Da te pitam nešto...jesi li ikada razmišljao da se baviš nekim pisanjem, u bilo kom obliku? Ozbiljno te ovo pitam.
objavio sam zbirku pesama u samizdat varijanti... čak sam i nagrađivan za neke :)
http://vukajlija.com/zidarski-deza-vu/264882#comment_1002308
obavezno pogledati Jezivi šta je napisao :)
Gde ste, tkepa. :)