Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne idem u Gucu, ali isao bih da nije onolika guzva. Ne volim guzvu.
ne idem u uguču,nikad ni ne bejah.jao,meni prokopali tri ulice,sve rovovi,mogu da se igram u blatu.
Sad kad kisa napuni rupe, dolazimo na kupanjac, Maro.
to jezo,biće i tobogana!
šteta, ja sam mislio ove godine, ako nađem dobru ekipu... valjda 'oću... ma ti majstori su dosadni u 7 sai kad počnu buditi, mame im se nakalemegdanišem...
jao,buše,čukaju,iskopali rovove,šljunak,ćuto blato,kamioni,bager,mogu da se igram tomb raider-a kako rekoh pre neki dan.izgleda mi ulica k'o stvorena i za pejnt bol.igra mi se pejnt bol,da.
Koliko sam cuo od drugara koji je redovan u Guci poslednjih 15 godina ( od prvog do poslednjeg dana je tamo ), svake godine je sve losije. Iskomercijalizovalo se skroz. Kao i Exit, iz godine u godinu je sve grdji.
Maro, spremio sam kupace gace, jos samo kapu da nadjem :)
kapu obavezno i one naočare za ronjenje,a i da ti mulj ne ode u oke!:)
Idi, bre, Maro...Sad sam sebe zamislio u Speedo gacama i umalo da se udavim kafom :)
zdravo blejači!
lepo je kad ne odeš na posao po ovakvom usranom danu...probudio sam se jebote u 1! oborih sopstveni rekird!
lolololo!
ja te zamislih i sa kapom i naočarama i kako si skupio ruke,savio se i spremaš se da uskočiš u kanal:)
e ja nikad nisam mogao vjerovati da ću morati noisiti tu kapicu, kad ono napraviše nam olimpijski bazen... i jebi ga, propisi su propisi
Dobro jutro, Buksno. Koji si izgovor imao da ne odes na sljaku? Da upotrebim i ja, posto bi trebalo da krenem za pola sata.
To bi bas bio prizor, Maro :)
A, na koju foru da spakujes metar kose u tu kapicu?
jezo,vadi se na proliv,imaš inspiraciju u nedavnom slučaju:)
bićeš kao one gospodže sa turbanima:)
povišena tempera jezivi, i juče sam zbog toga otišao ranije sa posla, pa sam javio sinoć da ne dolazim danas, pa ugasio telefon:)
a,zato mi se napsovao majke neki džiber i pominje neku šljaku,nešto,ja bila pospana,pa mu zalupila slušalicu.
Da, i preteklo mi je nekoliko pampura :) Ma, ce da odem, ionako cu sve zavrsiti do 19 h. Sutra bi valjalo da se razbolim.
Jezivi, kad sam imao baš dugu kosu, pa izađem iz bazena ili mora, pa zamahnem glavom, a ono sitne kapljice vode padaju po vrelim ženskim telima, a one zinule i druluju na moju pojavu :)
zajebi kapicu!