Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja kad izadjem iz vode, ne mogu ni glavudzu da dignem, ima 25 litara vode u kosi :)

2. a,zato mi se napsovao majke neki džiber i pominje neku šljaku,nešto,ja bila pospana,pa mu zalupila slušalicu.

ako,bjb,ako...od sutra ti ćeš morati da donosiš pare u kuću:)

3. ja kad izađem iz vode pokušavam da razmrsim kosu,brzo butam mleko za sunčanje da ne izgori providna koža,po pedeseti put,stavim šešir i sunčam se kao gušterče!

4. od sutra ti ćeš morati da donosiš pare u kuću:)

da krenem da lupam reket,a?

5. da krenem da lupam reket,a?

moraćeš, krajnje je vreme došlo:)

6. To ti je pametno, Maro. Teniserke bas dosta zaradjuju.

7. dobro,postaću uterivačica dugova,ako sudba od mene to zahteva.

8. ja od tenisa imam samo one suknjice jezo.reket imala,igrala rekreativno,posle ga okačila na zid.

9. a ja se povukao prošle nedelje iz profi fudbala:)
    okačio kopačke o klin

10. da si rekla o klin da si ga okačila, izgledalo bi kao da si profesionalana teniserka...

odo prileći malo, pa na učenje...

11. ne,ozbiljno mi je reket stajao na zidu u sobi.okačen o klin.

12. oooo, svastik!
    pozdrav tebi!

13. o,sejice srećice!

14. seja mi je ktitor sad,je l' nećeš da mi brišeš defke?:)

15. evo,nek ti on sam kaže sejo!lololo

16. Jedan bagrem (pojedinacni pripadnik bagre ) ide na sljaku. Pozdravljam vas!

17. hahahahah! Elle ktitor!
    jel sad imamo i protekciju?

18. nek ti sad promeni nik bejb:)

19. pozdrav jezivi
    svastik, jel sad možeš da mi promeniš niknejm lololo?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.