Kvaksonska loža - Moćne patke

1. buki,đoni,idete na okup?

Idemo. Nosimo buxne i alkohol :))))))))))

2. Glassy vidim tamo nazad vrbuju te za stranku....izgleda da samo sa patkama napravili trip da svi nešto tako rade. Biće šou kada se zakače dve stranke .)

3. heheheh!kako bez toga,gospode?
    seja mi nije tu,nažalost,
    a mi ako se nakanimo imate pojačanje:)

4. Ma izmišljaju toplu vodu, kače bedževe na avatare i tako to. A kačiće se sigurno, već su počeli da uleću jedni drugima na teme i da pišu gluposti. Neću ja međ' te stranke, neorganizovani su. Možemo komotno časove da im držimo!

5. У чему је фазон са тим странкама? Нисам у току.

6. ma daj sve to nekakvo svrstavanje je otišlo u kurac... te patke, te ko poslednji, te komunjare, te ziljavci i druge pičke materine... jebeš ti to...

7. stranke su za strance,ja se odomaćih ovde.

8. stranke su za strance,ja se odomaćih ovde.

+1

Ma neobavezno blejanje gde je. A na čet ne idem, tako da mi je ovde sasvim fino.

9. nije valjda da ste svi odblejili?

10. Ma jok. JA ČITAM I KOMENTARIŠEM!!!

11. hahahhaha SVAKA ČAST! nekog konkretno ili onako odreda? ajd daj nekog kurac pička da se ismijem!

12. http://vukajlija.com/recnik/autori/30102
    Evo možeš njega prelistati ako već nisi. Za početak. :)

13. Ja sam čula da su Đembelom stigle neke sise na pvt..

14. samahine ovaj je car...

staklena čoa sam prostudiro više od 50% i dosta za danas

15. Ma okej, to reci njemu, meni ni iz džepa, ni u džep. :)
    Đembeli, ljubaw moja!

16. što kod mene nema ove teme u aktivnim u kojima sam učestvovao? je l' to isto i kod vas?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.