Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Шта је ово, нестају стране са блеје??

2. Buks ne nestaju strane, ne brini... ;)

3. Sve je u redu buks....don't worry...
    Sve je pod kontrolom a strana 666 je ovaj put moja :)

4. Ја мислио модератори, па да се стварно обрачунам са њима. Почели су да ми бришу дувачке дефке, СИСЕ!

5. Aaaaa ne, ovog puta je 666 moja :P

podelićemo bejb :)

Почели су да ми бришу дувачке дефке, СИСЕ!

Molim!!!!
    Au kakvi indijanci. Javljaj kad i gde krećeš obračun da uletim.

6. Почели су да ми бришу дувачке дефке, СИСЕ!

A štoooo? :(

7. Питао сам тамо на теми, али неће нико да одговори! Сисице..
    Још ми поврх свега ова колегиница са којом сам требао кхм, добила отказ. -.-

8. К'о да ћу да стигнем Страјкета и РД-а, укењали се..

9. Још ми поврх свега ова колегиница са којом сам требао кхм, добила отказ.

Pu malera....a jel imaš broj da se vidite ili tako nešto..

10. К'о да ћу да стигнем Страјкета и РД-а, укењали се..

Ma ima da ih stignemo obojica....mada meni nešto produktivnost opade, ali nisu loše kad se pojave...
    Možda zato što sam slabo izlazio iz kuće a ulica piše najbolje definicije

11. a jel imaš broj

Имам, срећа! Из Ниша је па планирам да је посетим ускоро.

ulica piše najbolje definicije

+729

Ја не знам више шта да пишем. Стао сам, нема инспирације. Ал' добро, са'ће одмор и даноноћна блеја, па ће да буде и дефинишнса... :)

12. Имам, срећа! Из Ниша је па планирам да је посетим ускоро.

Podržavam! Uvek! :)

Ја не знам више шта да пишем. Стао сам, нема инспирације.

Ni ja ništa ne napisah 10ak dana.....i to sam tek juče skontala...

13. Имам, срећа! Из Ниша је па планирам да је посетим ускоро.

Zatrči se tamo i poljubi je onako iz trka :)
    Znam ja da ćeš ti to obaviti kako treba.

Ја не знам више шта да пишем. Стао сам, нема инспирације. Ал' добро, са'ће одмор и даноноћна блеја, па ће да буде и дефинишнса... :)

Da, trebalo bi da ti pada svašta na pamet....jedva čekam, defke su ti bolesne lololololo

Ni ja ništa ne napisah 10ak dana.....i to sam tek juče skontala...

Dobro, polako, bez siljenja. Kad se raspišeš posle posta biće odličnih defki...

14. Јубле, класика, смор! Пишем на силу, нико није усвојио керушу Милу!

15. Јубле, класика, смор! Пишем на силу, нико није усвојио керушу Милу!

A rek'o Borat Tadić da će da je usvoji. Žovla jedan :)
    Des Jezivi jes hit...

16. Des Jezo sto godina :)
    Gde je slika malog jezivog? Sećaš se da si mi obećao, a ja ti obećala da ću te podsetiti :)

17. 'De ste, ljudi. Sta ima?

Ella, slika stize, samo mi morate pomoci da je prebacim na komp. Izbacuje mi stalno neku gresku kod blututa, pokusavam vec pola sata da je prebacim. Ima li neka fora da se to sredi?

18. A kakvu grešku ti izbacuje?
    Zar nemaš i kabl za telefon?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.