ma boli me tuki, što kaže staklena kao da nemaju život izvan vukajlije jebo ih mod nalog i dupli i ban i sve... nek idu jebu nešto ili gledaju u sise lijepim curama u busu...
u,jedan je zaradio ciganski,a bio i upozoren pre.
i posle mene sramota,a on bulji.zajebi.
Samo onu kombinaciju i nema da brineš. Još suzavac ako imaš....ih milina, prvo ga naprašiš suzavcem pa ono izvedeš da ne zna dal' za jaja da se drži il' za oči...
mislim da nema ni potrebe da na ovoj temi pričamo o tome,pičvajz,k'o i svaki drugi.bolji trip da izmlatim drkavog klinca koji mi gleda u sise u busu.
A još plus kada imaš dan u kom si i ovako i onako pogubljen, al na lep način mislim, onda ti to 'vatanje šta se dešava baš ne ide od ruke........
http://vukajlija.com/forum/teme/24397-prijavi-lajkovanje-prema-sebi?strana=4
i banovan virtual, cepam atome. zbog međusobnog lajka, kako tvredi Celt
Noga u jaja, pa koleno u glavu kada se savije i pada. Onda onako, teatralno obrišeš kao prašinu sa sebe, ali damski i izađeš na stanici....
ma boli me tuki, što kaže staklena kao da nemaju život izvan vukajlije jebo ih mod nalog i dupli i ban i sve... nek idu jebu nešto ili gledaju u sise lijepim curama u busu...
Zvuči baš gej ovo zbog međusobnog lajka...
u,jedan je zaradio ciganski,a bio i upozoren pre.
Je l' moguce da ima nekoga... Pozdrav, dobro vece.
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!
Moguće Jezo, ohoho 2 španske serije, prva na prijavi lajkovanje prema sebi, a druga na pitanje autor odgovor mod.
O, konačno da oživi tema!
Ljudi, kako se zove onaj uređaj u prodavnicama sa kojeg očitavaju platne kartice?
Samo onu kombinaciju i nema da brineš. Još suzavac ako imaš....ih milina, prvo ga naprašiš suzavcem pa ono izvedeš da ne zna dal' za jaja da se drži il' za oči...
Oni što se provuče kartica samo?
e aj sad da i ovo pitam... ljute mi se drugarice kad ih pitam uživo, pa mogu ovako virtuelno...
što žene vazda izbacuju sise kad se ljute kad se gleda u njih?
gde s' jezo?:)
ma,zete,imah šok sprej,a kad nemam to pravim bacač plamena,dezodorans i upaljač,odrasla pored autobuske,ceo život kuburim s manijacima.
Da vide da li muškarce više zanimaju sise nego ono što imaju da kažu, ja barem tako mislim...
nikad ne izbacujem sise,čak ih i krijem.osim ako nisam s mojim ljudima,pa mogu da se opustim i ne grbavim.
Ne shvataš, neke ih ne izbacuju namerno, već jednostavno imaju višak, pa nemaju gde sa njima nego napred! :)
Ma sise gore dole buri...dupe je dupe ;)
Da proste žeMske na ćošku što sam tol'ko prost...