Kvaksonska loža - Moćne patke

1. što žene vazda izbacuju sise kad se ljute kad se gleda u njih?

Pa ne smeta njima kada baciš neki zadivljeni pogled nego kada pustiš balu na njih i ne prestaješ da gledaš kao manijak u njih a ne znate uopšte....tako sam ja skapirao...

2. Dupe je ipak...DUPE bre!

3. dobro, maryo ti kriješ, ti staklena imaš viška pa ne znaš đe bi sa njima, ali mene zanimaju one što nemaju ili imaju prosječne... nekad davno, u drugom srednje, dok smo se spremali za nastup sa dramsko u garderobi se presvlači drugarica i komentariše kako nema sise i mi joj kažemo da su joj sise dobre i ona se naljuti na nas...

4. Izgleda da sam jedini edipovac ovde...Sisa je sisa, tj dve.

5. i opet dođosmo do sisa i dupeta.
    i da naglasim opet,one mišiće ispod pupka sa strane,vrede.
    totališn.

6. dobro džoni to je i normalno... seljačine niko ne voli...

7. mene zanimaju one što nemaju ili imaju prosječne

A, to.. ma samo se foliraju. Provereno.

8. krije se,al' ne vredi.ako me razumeš.
    a,to potvrđivanje,koj će kome pimpek,ako nisi siguran u sebe-izbacićeš i bulju kroz prorez-al' džaba.

9. ma,zete,imah šok sprej,a kad nemam to pravim bacač plamena,dezodorans i upaljač,odrasla pored autobuske,ceo život kuburim s manijacima.

Tako je snajka...stani jel ti meni dođeš snajka ili...nikada se nisam razumeo u te rodbinske i tako to veze.....
    Ako zatreba imam ja onaj KFOR-ov što paralizuje na 10 metara...kao tejzer je....da malo prskaš manijake po stanici ili iscimaš mene da ja malo uživam rušeči ih :)

10. Ko o čemu, vi o perverzijama, odoh ja da ne bude nekih previše perverznih defki...

11. dobro džoni to je i normalno... seljačine niko ne voli...

Pa to, ne smeta njima ako baciš pogled onako normalno a vide da ti se sviđa to što vidiš, mada šta ja pričam kad ima ivde ženskih, ima sve, pa će one to bolje od mene da objasne, jer ja ustvari nemam pojma :)))))))))

12. Ljudi, kako se zove onaj uređaj u prodavnicama sa kojeg očitavaju platne kartice?

Zna li ko? :)

13. Ako zatreba imam ja onaj KFOR-ov što paralizuje na 10 metara...kao tejzer je....da malo prskaš manijake po stanici ili iscimaš mene da ja malo uživam rušeči ih :)

imah natoov neki,prži sve.
    i.da,pa zet si mi,seja moja mila,gde li mi je:)))
    ljubim je,da pukne!

14. Ljudi, kako se zove onaj uređaj u prodavnicama sa kojeg očitavaju platne kartice?

Nema ime.

15. nemam pojma staklena, za koji će ti to?

16. i.da,pa zet si mi,seja moja mila,gde li mi je:)))
    ljubim je,da pukne!

Pa ima nekih tehničkih problema al' će verovatno uskoro da svrati...
    Nego ako sam ja tebi zet šta ti ono meni dođeš...jednog dana ću morati da naučim to...

17. svastika Đoni, što će značiti da smo ti i ja pašenozi lololo!
    veruj, znam:)

18. pitaj ovog mog ćoveka,on zna sve u prste,lololo.