Znam ja Jezo da bi ti hteo da on voli bubnjeve, ali nema veze, vazno je da je muzikalan i da od malena nauci da napravi razliku izmedju kvalitetne i lose muzike...
Dzabe, ja se besim ako postane gitaros. Ne bih voleo ni bubanj da pegla. Uvek si najstrokaviji i najsmrdljiviji u ekipi, naravno, bubnjar je najgluplji lik u ekipi, a i samo se bubnjari i konji odmaraju stojeci.
Ma nece da nas sramote sejo, to oni samo tako kazu.....zar ne Djoni bejb? :vadi oklagiju:
Bejbe naravno da se zezamo buxna i ja, kakvo sramoćenje..
:šapuće buxni da će svakako da ih sramote ali mora da se pazi oklagije pa ne sme javno da se mangupira:
vremena kao da ga vajam u kamenu
Nema veze Jezo, strpljiva sam ja...
I vazno je da si ti izvajao malog jezivca...i tek ces ga izvajati u dobrog coveka, znam to!
Necu ja, Ella. Majka ce, posto zivi sa njom. Ja sam tu povremeno, da ga pokvarim:)
Da, da... Hvala svima na pozdravu :)
O kojim mrtvacima se radi ?
Znam to Jezo. A ti ga iskvari onako neiskvareno, mangupski :)
ma,trišo kačila mrtvaka za 666 stranu-dobro veče-maratonci:)
Ma, krenuo je stranputicom....Voli gitaru.
A sad video... Tata spalio đenku fazon i groblja i taj fazon...
Znam ja Jezo da bi ti hteo da on voli bubnjeve, ali nema veze, vazno je da je muzikalan i da od malena nauci da napravi razliku izmedju kvalitetne i lose muzike...
seja sve rekla.mada sam se ja prvo ufatila bubnjeva.
lololo!
Ako imaš trubu u kući sakrij je. Svi klinci se toga hvataju...
trubaduri...da,triša je u pravu.
http://www.youtube.com/watch?v=KRHPmM8x6rU&feature=related
EVO VAM ZA LAKU NOĆ
AJ ZDRAO...
Eto, ja imam trubu i kad god dođu klinci od 6-7 godina oni odmah žele da duvaju u tu čudo...
krij trišo,k'o zmiji nogice,čuvaj uhe!
Dzabe, ja se besim ako postane gitaros. Ne bih voleo ni bubanj da pegla. Uvek si najstrokaviji i najsmrdljiviji u ekipi, naravno, bubnjar je najgluplji lik u ekipi, a i samo se bubnjari i konji odmaraju stojeci.
Zato si ti, Maro majstor! :)
Zar nije bubnjar i najveći zajebant u ekipi obično ?
i dodaj basistu s prolivom i ekipa iz pakla,lolololo
Bejbe naravno da se zezamo buxna i ja, kakvo sramoćenje..
:šapuće buxni da će svakako da ih sramote ali mora da se pazi oklagije pa ne sme javno da se mangupira:
majstorišem,jezo-znaš me!:)