Kvaksonska loža - Moćne patke

1. čekaj da prođe koja godina...
    svi smo imali razne tripove i faze.

2. I ja sam mislio da je trip dok nisam sebe testirao na osećanja, mogu da osetim samo ona osećanja koja škode meni i drugima.

3. to onda znači i da si empatičan,što je dobro.znači da poseduješ osećanja.samo si zatvoren.ali i to je oke,sve je to normalno.

4. znači da poseduješ osećanja

Određena, da.

5. ma,bre matriks,sve će da dođe na svoje.normalan si:)

6. takvog si temperamenta i to je to.

7. Stvarno je bolje da ćutim, ovde sve neki koji izvrću reči i kenjaju, naravno ništa na račun vas na ovoj temi, izgleda da moram da odem malo ranije da učim prijemni. Vidimo se u julu.

8. šta bi matriks?ko te iznervirao?

9. Nije to vec mi keva bas prsla. Ne da mi na komp uopste, mogu samo da se javim od babe i iz igraonice ali necu vise moci iz kuce da izadjem koliko ucim.

10. polako,bre matriks,ne učiš za doktorat.pokaži i dokaži kevi da imaš plan i da si ozbiljan,odradi to i sve će da legne.aj,polako.pozdrav,odo' da dočekam gosta mi.

11. Pokusao sam, nece. Aj uzdravlje.

12. evo mas! ima jos ko se raduje dzoni :D

13. ХРИСТОС ВАСКРСЕ БРАЋО И СЕСТРЕ!

14. VAISTINU VASKRSE...srećan Uskrs svima....

15. evo mas! ima jos ko se raduje dzoni :D

Ja odlepio skroz...pobedili smo na Derbiju i totalno sam odlepio od sreće...koliko je bitno bilo...a koliko je dobro bilo samo...Au....šokiran i dalje...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.