Stvarno je bolje da ćutim, ovde sve neki koji izvrću reči i kenjaju, naravno ništa na račun vas na ovoj temi, izgleda da moram da odem malo ranije da učim prijemni. Vidimo se u julu.
Nije to vec mi keva bas prsla. Ne da mi na komp uopste, mogu samo da se javim od babe i iz igraonice ali necu vise moci iz kuce da izadjem koliko ucim.
polako,bre matriks,ne učiš za doktorat.pokaži i dokaži kevi da imaš plan i da si ozbiljan,odradi to i sve će da legne.aj,polako.pozdrav,odo' da dočekam gosta mi.
Ja odlepio skroz...pobedili smo na Derbiju i totalno sam odlepio od sreće...koliko je bitno bilo...a koliko je dobro bilo samo...Au....šokiran i dalje...
čekaj da prođe koja godina...
svi smo imali razne tripove i faze.
I ja sam mislio da je trip dok nisam sebe testirao na osećanja, mogu da osetim samo ona osećanja koja škode meni i drugima.
to onda znači i da si empatičan,što je dobro.znači da poseduješ osećanja.samo si zatvoren.ali i to je oke,sve je to normalno.
Određena, da.
ma,bre matriks,sve će da dođe na svoje.normalan si:)
takvog si temperamenta i to je to.
Stvarno je bolje da ćutim, ovde sve neki koji izvrću reči i kenjaju, naravno ništa na račun vas na ovoj temi, izgleda da moram da odem malo ranije da učim prijemni. Vidimo se u julu.
šta bi matriks?ko te iznervirao?
samo iskuliraj matrix
Nije to vec mi keva bas prsla. Ne da mi na komp uopste, mogu samo da se javim od babe i iz igraonice ali necu vise moci iz kuce da izadjem koliko ucim.
polako,bre matriks,ne učiš za doktorat.pokaži i dokaži kevi da imaš plan i da si ozbiljan,odradi to i sve će da legne.aj,polako.pozdrav,odo' da dočekam gosta mi.
Pokusao sam, nece. Aj uzdravlje.
ima l' koga?
eeeeeej :)
http://www.youtube.com/watch?v=616hfzlwjwk
ODLEPIOOOOO
De ste?
evo mas! ima jos ko se raduje dzoni :D
ХРИСТОС ВАСКРСЕ БРАЋО И СЕСТРЕ!
VAISTINU VASKRSE...srećan Uskrs svima....
Ja odlepio skroz...pobedili smo na Derbiju i totalno sam odlepio od sreće...koliko je bitno bilo...a koliko je dobro bilo samo...Au....šokiran i dalje...