Kvaksonska loža - Moćne patke

1. а пази сцену, сестра слави 18-ти сину, сви око мене гробари, само ја делија - ортак гледа утакмицу (ми остали бојкотујемо) и шаље ми резултат 1:0 за Звезду на моб... ја то кажем осталима, а они сви поваде телефоне и изађу напоље :)

хтела сестра да ме убије :)

2. Ahahah kakav cim. Ja nisam ni razmišljao da li da bojkotujem samo sam pomislio kako je bitno, kako volim Partizan i nikakvo pitanje zbog datuma nisam sebi postavio. I bio sam u pravu. Najgotivnija tekma na kojoj sam ikada bio. Dobro je da nisam bojkotovao. Ali iscimao si one ljude za medalju....hehehehe

3. а најгора ствар у свему је што мене резултат није ни занимао... Звезда је реално лоша већ пар година па сам се скроз одвикао од добрих резултата... да хоће барем добро да играју па и да пратим :)

4. Kontam mada ja to nešto nenormalno volim pa idem i kad gubimo i kad smo loši do jaja. Volim i kad pojedem nokte i popušim paklu cigara za vreme tekme. Čak i u tome pomalo uživam. Jebiga. U'vatila bolest pa ne pušta :)

5. HRISTOS VASKRSE DRAGI BLEJACI ! :D

6. Vaistinu voskrese Moli, mada trebala si reći Hristos restart.

7. VAISTINU VASKRSE
    SREĆAN USKRS SVIMA!!!!!!!!!!!

8. Pazi da ne ostaneš bez glasnih žica od tolikog vikanja.

9. hehehe a šta ću kad volim Uskrs :)
    A ove godine mi najlepši.........

10. hola!srećan uskrs!

11. I tebi takođe marya.

12. Srećan praznik pipl!

13. Zašto se ovde niko ne zadržava?!

14. svratim i odEm.odmor.pozdrav!

15. Има ли кога? :) Ја свратио мало.

16. evo,yo tu,ručkam,kaj ima?

17. Dobro vece. Hristos Voskrese! Kako ste, dame i gospodo?

18. vaistinu voskrese jezo.evo,upravo ručkala,pijem đus votku.kao je kod toi?

19. Hristos restart svima. :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.