Nisam znao da toliko volis Djilasa :)
Ej bejbe, de si. Što volim kad neko voli BG. Valjda zato što ga i ja gotivim pa mi je super kada je neko srećan što se vratio u njega.........
Uuuu pa to je super, nije bila velika gužva...znam da se očekivalo oko 40ak ljudi...
evo došo i ja od kuće... ja tužan što sam morao doći... jebi ga bilo nezaboravno... kod tebe? neki baš poseban razlog za sreću ili samo takav dan?
Beeeejb, nemoj da se praviš žbun ;)
Buri, nemoj da si tužan....pa možeš često da ideš kući, a?
Hmm razlog traje dobrih 10ak dana, ali je nekako kulminiralo iz dana u dan... :)
A reci kako sam se dobro napravio žbun (kakav izraz...savršen)....
mogu, ali se ekipa raspe pa se ne sastanemo skupa baš često... no nebitno, nek' ima bar neko srećan lololo
Ej i ja sam srećan...k'o kuče u liftu....lep praznik ;) A i pre praznika je bilo lepo.......
Neka, neka, samo se ti pravi žbun...interesantnije je :) Ma ja taj ŽBUN koristim kada god stignem....znaš da ja imam takve ludačke momente ;)
Pa dobro, sastaćete se za 1.maj opet, a?
Ajde? Ma nema šanse :)))))))
valjda ćemo... takav je dogovor :)
eto, odo sad... aj ćao
Hahahaha Jezo, volim, VOLIM, ali ne Đilasa ;)
Opet žbun: "A odakle bi ja to znao, ja sam samo žbun" ;)))))))))))))))))))))))))))))
Pa mislio sam da nema šanse, ali eto uvek ima :))))))))))))
Jeeeeezooo :) Čekam sliku, samo da znaš....nemoj da mi vrdaš ;)
Prebacio sam sliku, samo sad nisam na tom kompu, pa cu je okaciti sutra.
Vrdaš je odličan izraz ali mi nešto deluje po tome da volimo još jedan isti izraz a to je "prišljamčiti"...deluje mi kao da gotiviš i taj izraz ;))))) Bejbe koristiš baš gotivne izraze...
Šta reći............... :)
Jezo, držim te za reč :) Nego, kako napreduje prvenac?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Nisam znao da toliko volis Djilasa :)
Ej bejbe, de si. Što volim kad neko voli BG. Valjda zato što ga i ja gotivim pa mi je super kada je neko srećan što se vratio u njega.........
Uuuu pa to je super, nije bila velika gužva...znam da se očekivalo oko 40ak ljudi...
evo došo i ja od kuće... ja tužan što sam morao doći... jebi ga bilo nezaboravno... kod tebe? neki baš poseban razlog za sreću ili samo takav dan?
Beeeejb, nemoj da se praviš žbun ;)
Buri, nemoj da si tužan....pa možeš često da ideš kući, a?
Hmm razlog traje dobrih 10ak dana, ali je nekako kulminiralo iz dana u dan... :)
A reci kako sam se dobro napravio žbun (kakav izraz...savršen)....
mogu, ali se ekipa raspe pa se ne sastanemo skupa baš često... no nebitno, nek' ima bar neko srećan lololo
Ej i ja sam srećan...k'o kuče u liftu....lep praznik ;)
A i pre praznika je bilo lepo.......
Neka, neka, samo se ti pravi žbun...interesantnije je :)
Ma ja taj ŽBUN koristim kada god stignem....znaš da ja imam takve ludačke momente ;)
Pa dobro, sastaćete se za 1.maj opet, a?
A i pre praznika je bilo lepo.......
Ajde? Ma nema šanse :)))))))
valjda ćemo... takav je dogovor :)
eto, odo sad... aj ćao
Hahahaha Jezo, volim, VOLIM, ali ne Đilasa ;)
Opet žbun: "A odakle bi ja to znao, ja sam samo žbun" ;)))))))))))))))))))))))))))))
Pa mislio sam da nema šanse, ali eto uvek ima :))))))))))))
Jeeeeezooo :) Čekam sliku, samo da znaš....nemoj da mi vrdaš ;)
Prebacio sam sliku, samo sad nisam na tom kompu, pa cu je okaciti sutra.
Vrdaš je odličan izraz ali mi nešto deluje po tome da volimo još jedan isti izraz a to je "prišljamčiti"...deluje mi kao da gotiviš i taj izraz ;)))))
Bejbe koristiš baš gotivne izraze...
Šta reći............... :)
Jezo, držim te za reč :)
Nego, kako napreduje prvenac?